DR-M140 – Produktiv, pålitelig og svært kompakt

Hvis plassen er begrenset og arbeidsmengden stor, finnes det en skanner som passer perfekt. DR-M140 har en robust og driftssikker matemekanisme som leverer fargeskanninger ved 40 sider/minutt – og er likevel liten nok til å få plass i en skuff.

Høy hastighet
DR-M140 er perfekt for travle kontorer og leverer fargeskanning i høy hastighet med 40 sider/minutt / 80 bilder/minutt. Denne høye produksjonen er tilgjengelig selv ved 300 dpi der det kreves stor nøyaktighet for dokumentdatagjenkjenning og filklassifisering.

Robust og driftssikker
DR-M140 er bygd på den velkjente driftssikkerheten til forløperen og du kan stole på at den enkelt takler store arbeidsmengder med en veiledende daglig driftssyklus på opptil 6000 skanninger/dag.

Allsidig skanning av dokumenttyper
Du kan uten problemer skanne ulike dokumenttyper med DR-M140s robuste separeringsmekanisme med valgmuligheter for papirbane – en papirbane med u-sving for bunkeskanning av blandede dokumenter
og en rett papirbane for tykke, pregede kort, ID-kort og lange dokumenter på opptil 3 meter.

Kompakt
Når det gjelder plassbesparelse, er DR-M140 nyskapende, med enestående kompakt utforming der skanneren er mindre enn 10 cm høy – liten nok til å få plass i en skrivebordsskuff eller på et hjørne av skrivebordet.

Brukervennlig programvare
Canons CaptureOnTouch-program gir brukerne enklere skannerbetjening, mens CapturePerfect er perfekt for mer papirkrevende bunkeskanning. Blant de nyttige funksjonene finner du skanning direkte til SharePoint og lagring i PDF A-format for langtidsarkivering. Nuance eCopy PDF Pro Office er også inkludert.


Bilde_m140_video miniatyr

Se produktet i bruk          

spacer
					image