P-150 – Ytterst mobil. Kompakt design

Det siste innen skannefunksjonalitet i en enhet som tar minimalt med plass. imageFORMULA -P150 er liten og lett, så den er enkel å ta med i stresskoffert eller PC-veske – perfekt for travle ledere på reisefot.

Perfekt overalt
Den ultrakompakte, elegant designede og slanke P-150 kan brukes nesten hvor som helst. Perfekt for små kontorer og hjemmekontorer med begrenset plass, og er enkel å ta med i stresskoffert eller PC-veske for ledere på farten.

Enkel tilkobling og skanning
Med intuitiv CaptureOnTouch Lite-programvare er det unødvendig å installere programvare eller drivere – bare koble til og skann.

En virkelig hjelp til å øke produktiviteten
Med rask tosidig skanning på opptil 15 sider/minutt og automatisk dokumentmater for 20 ark, som er ledende i sin klasse, for rask bunkeskanning hjelper P-150-skanneren deg med å få gjort mer.

Problemfri USB-strøm
Fordi den bare bruker USB-strøm, er P-150 lettere og mer praktisk å ha med seg. Dokumenter kan skannes raskt fra nesten hvor som helst – perfekt for selgere ute på oppdrag.

Enkel og grei skanning
CaptureOnTouch-programmet gir enkel betjening med et knappetrykk for rutineskanninger. Nettskybaserte Evernote kan også installeres for rask og enkel opplasting av informasjon til internett, slik at den er tilgjengelig overalt.

Miljømeritter
Med USB-strøm og et lavt strømforbruk på 5 W er ENERGY STAR- sertifiserte P-150 et miljøvennlig valg.

Kompatibel med flere plattformer
P-150 er kompatibel med Mac med inkludert Mac TWAIN-driver og CaptureOnTouch-programvare for Mac.


Bilde_p150_video miniatyr

Se produktet i bruk   

       


                                                                         

spacer
					image