banner_DrupaHeader_2000x750

Bli med Canon til DRUPA 2016

Vi mener utskriftsbransjen aldri har vært mer spennende. Besøk standen vår og se et utvalg nyskapende bruksområder som Canons komplette løsninger brukes til, på DRUPA 2016. Messen arrangeres fra 31. mai til 10. juni i Düsseldorf Messe i Tyskland.

Kom og se Canon i sal 8a på DRUPA 2016 (Messe Düsseldorf, 31. mai til 10. juni 2016).

Se hvilke muligheter du får med Canon på DRUPA:

• Se bransjeledende løsninger for produksjonsutskrift, fra digitale fargetrykkpresser med høy ytelse til programvare for arbeidsflyt og bruk på flere medier, og digital etterbehandling og utskrift av store formater.

• Vi kan fortelle hvordan vi hjelper bedrifter som din med å strømlinjeforme produksjonen, jobbe mer effektivt og få mer ut av investeringene sine.

• Vi demonstrerer en rekke bruksområder for digital utskrift, inkludert tilpasset markedsføringsmateriell til flere kanaler, fotobøker av utmerket kvalitet, bøker og blader i svært små opplag, kampanjeemballasje, grafikk til utsalgssteder og dekorative utskrifter.

• Oppdag nyskapende forretningsmodeller, nye bruksområder og ferske inntektskilder.

Se hvordan Canon hjelper kundene med å utvide utskriftshorisonten

Lær om vårt omfattende produktutvalg som gjør at du kan utvide virksomheten med inspirerende bruksområder. Vi viser alle mulighetene på messen.

Også på standen vår:

ProJet 5500X 3D-skriver

ImageStream 2400 produksjonsskriver

ColorStream 3900 Z produksjonsskriver

subscribe section image

Ikke gå glipp av de siste oppdateringene fra trykkeri- og utskriftsbransjen.

Registrer deg for å motta Think Digital via e-post eller i trykket utgave nå, så gir vi deg siste nytt om det som skjer fremover, innsikt og ekte kundeeksempler.

Registrer deg