Del ditt mest episke sommerbilde

Vi håper alle har hatt en episk sommer, men hvem hadde den mest episke?

Delta i vår Instagram og Facebook konkurranse ved å dele ditt beste sommerbilde og vinn en SELPHY CP1200.

Den første utfordringen starter 8. august. Se på Facebook og Instagram hvordan du deltar.

Vinnerbildene premieres med en SELPHY CP1200

Sosiale medier

Facebook

Facebook

Følg oss og vær med i konkurransen

Instagram

Instagram

Følg oss og vær med i konkurransen

Hva skal jeg gjøre?

Vi håper alle har hatt en episk sommer, men hvem hadde den mest episke? Delta i vår Instagram og Facebook konkurranse ved å dele ditt beste sommerbilde og vinn en SELPHY CP1200.
Den første utfordringen starter 8. august.
Se på Facebook og Instagram hvordan du deltar. Vinnerbildene premieres med en SELPHY CP1200

Konkurranseregler

CanonEpicSummer tilbys av Canon Nordic A/S (heretter kalt Canon) på Instagram og Facebook. Når du deltar i konkurransen, aksepterer du samtidig disse vilkårene.
 
Konkurransen starter 8. august og avsluttes 23. august 2016
 
Du må være bosatt i Danmark/Sverige/Norge/Finland og være fylt 16 år for å delta i konkurransen. Hvis du vil bli tatt i betraktning og vinne premier, må du ha en Instagram-profil, og profilen må være "åpen" slik at vi kan se bildene dine. Det koster ikke noe å delta i konkurransen. Canons ansatte og samarbeidspartnere kan ikke delta i konkurransen, men kan gjerne laste opp bilder under hashtaggen #CanonEpicSummer.
 
Ved å legge til en hastag på bildet ditt gir du samtidig Canon tillatelse til å gjengi bildet ditt på Facebook, Instagram og på www.canon.dk/se/no/fi. Canon forbeholder seg retten til å utelukke bilder hvor innholdet anses å være upassende. Når du laster opp bilder til konkurransen, skal det være bilder du selv har rettigheter til, samt at ev. personer som er på bildene har gitt samtykke.
 
I løpet av konkurransperioden vil det bli valgt fire vinnere i hvert land. 2 til Facebook og 2 til Instagram. En jury fra Canon velger vinnere.
 
Hvis du deltar i konkurransen, må du akseptere at Canon kan bruke bidragene dine i ettertid til markedsføringsformål. Canon vil kontakte deg om dette blir aktuelt.