Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Utvikling med kraften i utskrifter

Utfordringer

Den profesjonelle trykkeribransjen er i stadig utvikling, og ny utvikling i den digitale produksjonen skaper nytt press innen etterspørsel, differensiering og konkurranse.

Verktøyene og kompetansen vi har, kan hjelpe deg med å forvandle disse utfordringene til nye og spennende muligheter. Tilby kundene nyskapende produkter og tjenester, som 3D-løsninger for utskrift. Du kan åpne nye markeder og avdekke mer lønnsomme inntektsstrømmer. I tillegg kan du forbedre marginene ved å øke produktiviteten mens kostnadene reduseres.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Kundeeksempel

Oppdag hvordan vi hjalp Elwe med å få nye kunder – ved å redusere tiden og kostnadene som ble brukt til å gjøre de små utskriftsjobbene.

Finn ut mer

Ta kontakt

for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe med å utvikle bedriften din

Finn ut mer

Kundeapplikasjoner

Som profesjonelle utskriftseksperter tilbyr vi et bredt spekter av utskriftsløsninger, og vi dekker fem hovedområder: forretningskommunikasjon, trykking, markedsføring, emballasje og industri.

Forretningskommunikasjon

I dagens digitale verden kommer du nærmere kundene enn noen gang før. Det finnes en rekke kommunikasjonskanaler du kan bruke, og de personlig tilpassede og helautomatiske løsningene våre for variable data sikrer at alle historiene du forteller med utskriftene, har optimal slagkraft.

Transaksjonsbasert kommunikasjon

Transaksjonsbasert kundekommunikasjon
Gjør den transaksjonsbaserte posten mer effektiv ved å investere i den nyeste digitale teknologien. I tillegg til at du kan skrive ut i farger på en raskere og mer økonomisk måte, bidrar verktøyene våre til at du kan produsere transaksjonsdokumenter av høy kvalitet som i tillegg er mer målrettet, og har større markedsføringsverdi.

Direct Mail-utskrift

Direct Mail-utskrift
Forbedre produktiviteten, reduser kostnadene og lever bedre kundeservice ved å behandle post raskere og mer effektivt. Oppdag hvordan våre nyskapende utskriftsløsninger for direktereklame hjelper deg med å vinne kunder og utvikle bedriften din.

Publisering

Hvem sier at mindre opplag ikke er økonomisk bærekraftige? De digitale forretningsmodellene vi har for trykkerimarkedet – små opplag, levetidsstyring, utskrift på forespørsel, egenpublisering, desentralisert utskrift og dynamisk publisering – gjør trykkingen av bøker, magasiner, aviser og håndbøker mer kommersielt levedyktig, både nå og i fremtiden.

Utskrift av håndbøker og dokumentasjon

Utskrift av håndbøker og dokumentasjon
Hold tritt i et marked med tøff konkurranse. Øk fortjenesten ved å produsere dokumentasjon og håndbøker av høy kvalitet raskere og mer effektivt.

Foto-produksjonstrykk

Foto-produksjonstrykk
Ved å produsere et større utvalg av høykvalitets fotovarer til lavere kostnad oppnår du bedre marginer samtidig som du øker markedsandelen. De digitale utskriftsteknologiene og -prosessene våre kan også bidra til at du produserer mindre avfall og reduserer miljøpåvirkningen.

Kampanjer

For hardtslående plakatkampanjer, iøynefallende skilter eller oppsiktsvekkende innendørsgrafikk kan teknologien og kompetansen vi tilbyr, bidra til at du tar trykkingen av kampanjemateriell ett skritt videre.

Utskrift av skilt, display og plakater

Utskrift av skilt, display og plakater
Oppdag en raskere, mer allsidig måte å opprette iøynefallende plakater og skilt på. Få flere kunder ved å investere i en digital arbeidsflyt med minimal klargjøringstid og størst mulig spillerom for personlig tilpasning og egendefinering.

Utskrift av innendørsdisplay

Utskrift av innendørsdisplay
Utvid virksomheten din ved å redusere kostnaden av produsere tilpassede og egendefinerte visninger av høy kvalitet. Oppdag hvordan utskriftsverktøyene våre for innendørs visning hjelper deg være ett skritt foran konkurrentene.

Utskrift av utendørsdisplay

Utskrift av utendørsdisplay
Oppdag hvordan teknologi for utskrift av utendørsdisplay kan hjelpe deg med å få nye kunder og større profitt ved at kostnadene reduseres samtidig som du får kortere gjennomløpstider og bedre tilpasningsmuligheter.

Emballasje

Emballasje er både den raskest voksende utskriftssektoren og også en av dem der det er størst konkurranse. Det er derfor viktig at du skiller deg fra mengden. Den bransjeledende digitale teknologien tilbyr fleksibilitet på grunn av den kortere gjennomløpstiden, de optimaliserte arbeidsflytene, prototypene og personlig tilpasning av variable data, slik at virksomheten din får den slagkraften som trengs.

Emballasje

Emballasjeutskrift
Hold følge med kundeetterspørselen ved å investere i en strømlinjeformet digital arbeidsflyt med minimal konfigurasjonstid. Ved å redusere kostnadene for produksjon av små opplag og engangsprosjekter kan du også gjøre det mer økonomisk mulig for kundene å tilpasse designen samt teste og perfeksjonere emballasjen før den går i produksjon.

Industrial

Det du produserer, endrer seg fra dag til dag. Derfor trenger du verktøy som er allsidige nok til å takle alle typer jobber, og som kan håndtere de mest krevende forespørslene for tilpasning og personliggjøring. De nyskapende UV-planskriverne og teknologien for etterbehandling og 3D-utskrift gjør at du kan gjøre mye mer enn å møte kundeetterspørselen uten problemer. Du kan også tiltrekke deg flere forretningsmuligheter ved å utvikle nye og spennende løsninger.

Utskrift av fotografi og kunst

Utskrift i bredt format
Skriv ut små opplag og engangsprosjekter raskere og rimeligere med de kortere gjennomløpstidene, uten at det går ut over kvaliteten. Tjenestene for utskrift i bredt format gjør at du kan tilby kundene maksimale løsninger for egendefinering og personlig tilpasning sammen med et utvalg av dekorutskriftsløsninger av ypperste klasse.

CAD-/GIS-produksjonsutskrift

CAD-/GIS-produksjonsutskrift
Hold tritt i et marked med tøff konkurranse ved å produsere plantegninger, kart og tegninger av høy kvalitet raskere og mer økonomisk. Videreutvikle virksomheten din med våre nyskapende løsninger for CAD/GIS-utskrift.

Du er kanskje også interessert i

  • Canon
  • ...
  • Tjenester for leverandører av utskriftstjenester – Utvikle