En modernisert versjon av den ikoniske brudeferden i Hardanger åpnet Moods of Norways VM-show ”Winter Wonderland” foran 50.000 mennesker på Universitetsplassen i Oslo den 24. februar i år. Som en av sponsorene til det storslagne showet var Canon Norge på plass med fotografene fra Oslo Nights, og en stand på etterfesten med flotte bilder fra showet.

Bilde fra Oslo Nights

Den hvite og skinnende båten ble trukket over scenen av fossedrauger, og i båten satt Arve Tellefsen sammen med vakre, unge modeller kledd opp som brud og brudgom. Showet fortsatte med 140 modeller og dansere ikledd Moods of Norways kreasjoner som prydet scenen og catwalken mens et stjernespekket utvalg av norske artister og kjendiser som Wenche Myhre, Magnet, Madcon, Ralph Myers, Satyricon, og Mariann Rosa sto for underholdningen. Også guttene fra MTV-showet ”The buried life” var innom scenen.

I forkant av showet ble det arrangert en VM-quiz på våre hjemmesider, samt hos noen av våre partnere, hvor premien var en VIP-opplevelse med nytt antrekk fra Moods of Norways nyåpnede Super Duper Store, bra plasser til VM-showet ”Winter Wonderland”, invitasjoner til etterfesten på Grand Hotel, overnatting, mat og drikke, og selvfølgelig et nytt IXUS kompaktkamera til å bevare minnene fra en uforglemmelig aften.

Våre heldige vinnere ble sjekket inn på Park Inn Hotell hvor de kunne nyte god drikke og slappe av før festen. De hadde begge valgt seg kjoler fra Moods of Norways Super Duper Store og fikk en fantastisk opplevelse gjennom en kveld fullspekket med overraskelser. "Vi koste oss innmari og hadde en flott kveld. Tusen takk for super premie" sa vinneren selv. 

Følg med på våre nettsider og på vår side på Facebook for konkurranser, flere bilder og oppdateringer fra oss i Canon Norge.

Flere av bildene fra denne siden er hentet hos Oslo Nights - se flere bilder på www.oslonights.no

 

Skrevet av Maria Tornes for You Connect, Canon Norge


spacer
					image
Følg oss på Facebook