Kikkerter med bildestabilisator
Enestående kvalitet, konstruksjon og ytelse

Canons kikkerter lar deg se nærmere i utmerket kvalitet, og du kan velge den forstørrelsen, værbestandigheten og bærbarheten du foretrekker. Alle har optikk og konstruksjon av utmerket kvalitet til en rekke bruksområder samt Canons anerkjente, optiske bildestabilisator, som motvirker bevegelser og risting fra hendene, slik at visningen blir svært stødig og komfortabel.

Serien inkluderer førsteklasses vanntette og værbestandige kikkerter i tillegg til et utvalg av kompakte og bærbare modeller:

Bruksområder

Klikk på et av bruksområdene under for å finne ut mer om hvordan Canons kikkerter er utviklet og bygget for å være ideelle hjelpemidler uansett hvilket motiv man skal se på.

Nyt godt av en stødig visning

Samtlige kikkerter gir en behagelig visningsopplevelse med lett gjenkjenning og sporing av motivene, takket være Canons bildestabilisering (Image Stabilizer, IS) som motvirker ristingen som finner sted ved høy forstørrelse og muliggjør en svært stødig håndholdt visning. Noen av modellene i serien støtter panorering, som korrigerer ristingen selv når du følger motiver som er i bevegelse, for eksempel fugler i luften.

Rask og presis korrigering av mange forskjellige typer risting og bevegelser

I tillegg til å korrigere risting fra hånden kan bildestabilisatoren oppdage og korrigere mange andre slags bevegelser, for eksempel bevegelsen som kommer av at man ser på motiver fra en bil eller båt i fart. Dessuten kan den korrigere de små bevegelsene som kommer av at man puster mens man holder øye med et motiv.

Stabilizer technology Play Video


Jevn panorering

Identifiser, følg og spor motiver i bevegelse, selv i luften, på en enkel måte takket være den jevne panoreringen fra bildestabilisatoren, som korrigerer ristingen selv når du beveger deg sammen med motivet. Siden ristingen korrigeres, kan du fortsette å holde øye med motivet uten problemer.

Tidtaker Spill av video

Se over lengre tid uten at det blir slitsomt for øynene

Ved å motvirke ristingen på en effektiv måte gjør bildestabilisatoren det mulig å bruke kikkerten over lengre tid før det blir slitsomt for øynene. Med en stødig visning av motivet blir det mye lettere å identifisere det – slik at motivet blir klarere og forstørrelsen lettere å gjøre høyere, så man lett kommer så nær motivet som mulig.

Praktisk

Kom deg nærmere med utmerket kvalitet fra Canon

Alle kikkertene i serien byr på Canons anerkjente optikk og avanserte teknologi for å gi uforlignelige visningsopplevelser uansett hvilken forstørrelse man trenger. For å gi den aller beste oppløsningen med minimale optiske aberrasjoner selv i svakt lys har alle kikkertene våre feltrettelseselementer og Super Spectra-belegg, mens toppmodellene har UD-objektivelementer.

Kant-til-kant skarphet takket være feltrettelseselementet.

Opplev et fantastisk klart synsfelt hele veien takket være feltrettelseselementet, som fjerner feltkrumning (som reduserer bildekvaliteten i kantene). Alle Canon-kikkerter har et feltrettelseselement.

On (På)
presisjon

Presis optikk med lav forvrengning fra Canon

Canon har lange tradisjoner for optikken sin, noe som gjenspeiler seg i den anerkjente EF-objektivseriens popularitet og særegenheter. Kikkertserien deler mye av den samme teknologien og designekspertisen som gjør EF-objektivserien så unik. Man ser et eksempel på dette i den førsteklasses kikkerten 10x42L IS WP fra den prestisjefylte L-serien, som er utformet for motiver som følger Canons høyeste standarder for gjennomgående klarhet og fargenøyaktighet.

Super Spectra-belegg for en levende visningsopplevelse

Super Spectra-objektivbelegget gir en levende visning med høy kontrast og nøyaktig fargebalanse ved å fjerne uønskede interne refleksjoner som forårsaker dobbeltkonturer og lysskjær.

HDR på, bylandskap

Redusert kromatisk aberrasjon med UD-objektivelementer

Modellene 18x50 IS AW, 15x50 IS AW og 10x42L IS WP har ett eller to objektivelementer med ultralav spredning (UD) som gir mindre kromatisk aberrasjon (en regnbuelignende forvrengning). De har hele 50 eller 42 mm store objektiver og en stor utgangspupilldiameter som gir et lyst og relativt bredt synsfelt selv i svakt lys.

HDR på, bylandskap

Vanntette kikkerter og allværskikkerter

Våre vanntette kikkerter og allværskikkerter er utviklet for å tåle de tøffeste værforhold takket være en robust konstruksjon og værforsegling som overholder spesifikasjonene i den japanske industristandarden JIS. De strekker seg fra den førsteklasses vanntette kikkerten 10x42L IS WP (JIS 7), som har optikk i Canons L-serie, til modellene 18x50 IS AW og 15x50 IS AW (JIS 4), som kombinerer høy forstørrelse med utmerket stabilitet.

Vanntett til utendørsaktiviteter

Ideell til mange ulike utendørsaktiviteter

Våre robuste og vanntette kikkerter til all slags vær passer perfekt når man oppholder seg ved eller ute på vannet, for eksempel når man fisker eller seiler. Se på stjernene fra land eller til havs med våre allværsmodeller med høyeste forstørring, eller velg den bærbare kikkerten 10x42L IS WP for å få optimal fugletitting. Vanntetthetsgraden gjør det trygt å bruke dem under alle værforhold.

Robust

Robust konstruksjon

De tre værbestandige modellene har et karakteristisk håndgrep til våte forhold og et slitesterkt gummibelegg som takler alle slags utendørsopplevelser. Hele serien benytter miljøvennlige, blyfrie komponenter og et stort og slitesterkt gummideksel over hele objektivet som gir god støtmotstand.

Forbedret værforsegling

Allværskikkertene våre byr på værforsegling i samsvar med den japanske industristandarden JIS4, slik at de kan brukes i regn og snø og skylles i rennende vann for å fjerne støv og skitt. Og våre helt vanntette kikkerter byr på værforsegling i samsvar med JIS7, som gjør at de tåler å senkes inntil én meter ned i vann i fem minutter.

Værforsegling

En kompakt kikkert som er lett å bære

Våre kompakte og lette kikkerter er designet for å være komfortable og lette å bære, med enkel tilgang til bildestabilisatoren og fokuseringskontrollene får du en visning med høy oppløsning og et utvalg forstørrelser: fra den mellomstore 12x36 IS III til den ultrakompakte og svært lette modellen 8x25 IS.

Værbeskyttelse

Ideelle til reiser, arrangementer og sportsbegivenheter

Våre kompakte, bærbare kikkerter er perfekte å ha med seg på reise og ideelle å bære med seg i en liten veske, slik at man har dem for hånden når man ønsker å få øye på og identifisere noe på avstand. Den kompakte størrelsen og høye ytelsen gjør at man kan komme betydelig nærmere, og få en stabil visning på sportsarrangementer og konserter.

Et utvalg av forstørrelser tilpasset dine kikkertbehov

Canons kikkertserie byr på forstørrelser mellom 8x og 18x for å dekke dine kikkertbehov og få deg så nært inntil motivet som mulig. Hvilken forstørrelse du velger, er avhengig av avstanden til motivet og motivets størrelse. For eksempel forstørres et motiv 10 ganger hvis kikkerten har 10x forstørrelse. Med andre ord kan noe som er 100 meter unna fremstå som om det er 10 meter unna gjennom kikkerten. Generelt kan vi si at kikkerter med størrelsen 10x eller 12x passer til fugletitting og idrettsarrangementer, mens forstørrelsene 15x og 18x passer når man vil komme svært nær motivet eller kikke på stjerner. Velg en av emnesidene, så vil vi presentere modeller som kan passe for deg.

0%

    Forstørringsnivå