Canon AS-1200

AS-1200

Denne kompakte bordregneren med 12 siffer har smart buet design og mange nyttige tastefunksjoner. Andre funksjoner omfatter to strømkilder, skråstilt display og stilig mørkegrå finish.

Fordeler

  • Kompakt bordregner med 12 siffer og bueformet utforming
  • Over- og underside laget av resirkulert Canon-materiale
  • Påslag (MU), omvendt (RV) , totalsum (GT)
  • Avrunding og desimalvelger
  • Dobbel strømkilde (solenergi og batteri)
  • Stort skråstilt display

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon AS-1200

Stort skråstilt LCD-display


Takket være den buede designen har denne bordregneren med 12 siffer stort skråstilt display som gjør det enkelt og raskt å lese tallene i alle typer lysforhold. Det brukervennlige oppsettet med tydelig tastatur og store taster med farger gir enkel og feilfri inntasting.

Bærekraftig utforming.


Denne modellen har ergonomisk utforming og er mer miljøvennlig, noe som er viktig for både organisasjoner og enkeltpersoner. Noen av plastkomponentene er laget av resirkulert materiale fra Canon-produkter.

Energieffektiv


Denne batteridrevne kalkulatoren med dobbel strømkilde svikter aldri, uansett lysforhold. Regnemaskinen slås automatisk av når den ikke har vært i bruk på cirka sju minutter, noe som sparer strøm.

Nyttige funksjoner


Forenkle beregningene og spar tid med praktisk glidebryter som gir enkel desimalpunktvelger og avrunding. Andre funksjoner inkluderer beregning av påslag (MU), omvendt (RV) og totalsum (GT).

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon AS-1200, funksjonene og hva den kan gjøre.

AS-1200 Omtale