Canon LS-120TSG

LS-120TSG

Denne kompakte regnemaskinen for skrivebordet har stort LCD-display med 12 tall og praktiske funksjoner for beregning av kost, margin, salgspris og avgift. Produktet er delvis produsert av resirkulerte materialer for maksimal ressursutnyttelse.

Fordeler

  • Liten regnemaskin for skrivebordet med 12 tall
  • Delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter
  • Stort LCD-display
  • Funksjoner for beregning av kost, margin, salgspris og avgift
  • Inntastingsbuffer for rask inntasting
  • To strømkilder: solcelle og utskiftbart batteri
  • Automatisk avslåing

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LS-120TSG

Bærekraftig utforming.


LS-120TSG er en kompakt bordkalkulator med 12 sifre som er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter, som er et resultat av vårt ønske om bærekraftig bruk av ikke-fornybare, naturressurser.

Stort og tydelig LCD-display


Denne kompakte regnemaskinen har stort, skråstilt LCD-display som gjør det enkelt å lese tallene. Et stort tastatur med store, slitesterke knapper i plast gir enkel og presis inntasting. Videre gir inntastingsbufferen rask inntasting uten at tastene låser seg. Kompakte LS-120TSG er pålitelig og effektiv med en lekker finish i grått og gull velegnet til forretnings-, kontor- og hjemmebruk.

Tidsbesparende funksjoner


Gjør kompliserte utregninger enklere og spar tid. Regn ut profittmarginene automatisk med egne taster for beregning av kost, margin og salgspris uten bruk av kompliserte formler. Regn ut avgiftsdifferanser med et enkelt tastetrykk takket være to praktiske taster for avgiftsberegning. Andre funksjoner omfatter en tast med tegn for utregningskommando for sjekking av kalkulatorstatusen samt shift-tast, prosenttast og tast for endring av fortegn.

Strømsparende effektivitet


LS-120TSG har to praktiske strømkilder. Strøm fra solcelle gir maksimal strømsparing, og med batterier i reserve er kalkulatoren alltid klar til dyst uansett lysforhold. Den har også en annen praktisk strømsparingsfunksjon som sørger for at kalkulatoren automatisk slås av når den ikke er i bruk. Kalkulatoren har også et batteri som kan byttes for å oppnå en lang levetid, i motsetning til andre kalkulatorer som må kastes etter at batteriet er brukt opp.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LS-120TSG, funksjonene og hva den kan gjøre.

LS-120TSG Omtale