Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Denne kompakte regnemaskinen for skrivebordet har 8 tall og er laget av resirkulert materiale som gir mindre miljøbelastning. Den har stort LCD-display og praktiske forretningsfunksjoner og avgiftsberegning.

Fordeler

  • Over- og undersiden og batteridekselet er laget i resirkulert materiale fra Canon kopimaskiner.
  • To strømkilder: solcelle og utskiftbart batteri
  • Funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering
  • Stort LCD-display
  • Smart design, stilige farger
  • Strømsparing med automatisk avslåing

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LS-80TEG

Bedre miljøresultater


LS-80TEG er en liten regnemaskin for skrivebordet med 8 tall designet for å øke effektiviteten og ivareta miljøet. Over- og undersiden og batteridekselet på LS-80TEG er laget av 100 % resirkulert materiale fra Canon kopimaskiner, noe som sparer ressurser og gir mindre avfall. Det gjør den til et perfekt løsning for alle som er opptatt av miljøet, og bedrifter som har en grønn innkjøpspolitikk. Den oppfyller også behovene til større selskaper som arbeider etter ISO 14001-sertifiseringer for miljømessig forsvarlig drift.

Bruker mindre strøm og varer lenger


To strømkilder sikrer energieffektiv bruk. LS-80TEG bruker utskiftbare batterier, noe som gir den lenger levetid sammenlignet med andre kalkulatorer som må kastes når batteriet er brukt opp. Den får også strøm fra solceller, noe som gir maksimal strømparing. Den har også en annen praktisk strømsparingsfunksjon som sørger for at regnemaskinen automatisk slås av når den ikke har vært i bruk på sju minutter.

Avgiftsberegning og valutakonvertering


Med praktiske funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering er denne kompakte regnemaskinen for skrivebordet perfekt både til kontor- og hjemmebruk og når du er på reise. Regn ut avgifter med et tastetrykk, og konverter valutaer uten problem. LS-80TEG har også alle de funksjonene du forventer å finne på en effektiv Canon-kalkulator.

Stort LCD-display


Til tross for den kompakte størrelsen har LS-80TEG stort LCD-display som gir tydelig og lettlest visning av tallene. Den har også stort tastatur med store, behagelige taster for rask og presis inntasting.

Smart design, stilige farger


Plassbesparende LS-80TEG er designet for å ta lite plass på skrivebordet - eller hvor du ellers velger å plassere den. Den har lekker overflate i grått og gull som tar seg godt ut i alle omgivelser.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LS-80TEG, funksjonene og hva den kan gjøre.

LS-80TEG Omtale