Canon TS-1200TCG

TS-1200TCG

Denne store skrivebordskalkulatoren med 12 tall har en stor LCD-skjerm med vippefunksjon som gjør at tallene blir ekstra enkle å lese under alle lysforhold. Praktiske funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering gjør den allsidig.

Fordeler

  • Kalkulator med 12 sifre
  • Stor LCD-skjerm med vippefunksjon
  • Inntastingsbuffer for rask inntasting
  • Funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering
  • Topp- og bunndekselet er laget av materialer fra resirkulerte Canon-produkter
  • To strømkilder: solcelle og utskiftbart batteri
  • Automatisk avslåingsfunksjon

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon TS-1200TCG

Bærekraftig utforming.


TS-1200TCG er en bordkalkulator med 12 sifre som er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter, som er et resultat av vårt ønske om bærekraftig bruk av ikke-fornybare, naturressurser.

Stor LCD-skjerm som er enkel å lese av


Tallene er enkle å lese av selv etter lang tids bruk takket være den ekstra store, justerbare LCD-skjermen med vippefunksjon. Den ergonomiske designen med et stort tastatur og store slitesterke knapper gjør den enkel å bruke. I tillegg gjør rulleknappfunksjonen det mulig å taste inn tallene raskt uten at de låser seg.

Forenkle kompliserte utregninger


Gjør kompliserte utregninger enklere og spar tid. Regn ut avgiftsdifferanser med ett trykk med de to praktiske avgiftsberegningsknappene. Valutakonvertering er like enkelt. Regn om den lokale valutaen til en valgfri valuta eller omvendt, raskt og enkelt.

Fleksible funksjoner


Du kan kontrollere kalkulatorstatusen med det samme med knappen med tegn for utregningskommando. Andre funksjoner er blant annet en knapp for endring av fortegn, en Skift-knapp og en prosentknapp.

Energieffektiv


Denne batteridrevne kalkulatoren med dobbel strømkilde svikter aldri, uansett lysforhold. Den automatiske avslåingsfunksjonen slår av kalkulatoren for å spare strøm når den ikke er i bruk.Kalkulatoren har også et batteri som kan byttes for å oppnå en lang levetid, i motsetning til andre kalkulatorer som må kastes etter at batteriet er brukt opp.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon TS-1200TCG, funksjonene og hva den kan gjøre.