Canon WS-1210T

WS-1210T

Denne 12-siffers bordregneren har meget praktiske avgiftsfunksjoner og justerbart LCD-panel. Den har også et brukervennlig 'IT-touch'-tastatur, dobbel strømkilde og et profesjonelt, sort design.

Fordeler

  • Avgiftsberegning og mange nyttige funksjoner
  • Justerbart LCD-panel
  • 'IT-touch'-tastatur
  • To strømkilder: batteri og solcelle
  • Kompakt og lett med smart og profesjonelt design

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon WS-1210T

Mange funksjoner og avgiftsberegning


Canons 12-siffers WS-1210T regnemaskin har mange avanserte funksjoner. Tre avgiftsberegningstaster gir raske utregninger, og en velgerbryter gir rask veksling mellom desimaltall og avrunding. Totalsum-minnet har automatisk akkumulering av totalsum. Blant andre praktiske taster finner du Mark-up, Skift fortegn, Reversering og alle de vanlige funksjonene som du forventer å finne på en Canon-regnemaskin

Justerbart LCD-panel


Et stort og klart LCD-panel gir minimalt med skinn og refleksjoner. Det er bare å vippe opp panelet for å få maksimal lesbarhet uansett lysforhold. Tallene er lette å lese, selv etter langvarig bruk.

Brukervennlig 'IT-touch'-tastatur


Canons romslige 'IT-touch'-tastatur gir enkel og effektiv inntasting. Designet er basert på PC-tastaturet og er meget stødig og presist. Hurtigfunksjonen sikrer rask inntasting uten at tastene blokkeres. De store fargekodede tastene er solide og varige.

Praktisk dobbel strømkilde


Med både batteri- og solcelledrift er du sikret pålitelig bruk hvor som helst og når som helst - uansett lysforhold.

Smart og profesjonell stil


Den kompakte og lette, sorte regnemaskinen har et smart og profesjonelt design. Den passer garantert på et hvilket som helst skrivebord!

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon WS-1210T, funksjonene og hva den kan gjøre.