Canon KS-1220TSG

KS-1220TSG

KS-1220TSG har profesjonelle funksjoner som passer på ethvert kontor. Stilig design kombinert med brukervennlig layout og et bredt utvalg av funksjoner gjør den perfekt til forretningsbruk.

Fordeler

  • Regnemaskin for skrivebordet med 12 tall
  • Ekstra stor, justerbar skjerm
  • Ergonomiske taster
  • Slank, bærbar størrelse
  • Totalbeløp og minnefunksjoner
  • Forretningsfunksjoner og funksjoner for avgiftsberegning

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon KS-1220TSG

Førsteklasses design


Øvre del av KS-1220TSG har en iøynefallende finish i metallic lakk.Skjermpanelet i akryl er en detalj som understreker Canons nyskapende design.
I tillegg bidrar den ekstra store, justerbare skjermen og den slanke utformingen til at KS-1220TSG har større appell enn andre maskiner i samme klasse.

Praktiske funksjoner


En stor LCD-skjerm med tolv siffer og intuitive funksjoner gjør KS-1220TSG enkel å bruke til daglige oppgaver på kontoret.Dette er en maskin som passer perfekt til forretnings- og kontorbruk takket være modustaster for forretninger (funksjoner for kost, salg, margin) og avgifter (legge til og trekke fra), minnefunksjon for totalbeløp og ergonomisk utforming med 3-tasters inntastingsbuffer for rask og nøyaktig inntasting.

Bærekraftig utforming.


KS-1220TSG er laget av resirkulerte Canon-materialer, som bidrar til bærekraftig utforming og bevaring av dyrebare naturressurser.

Energieffektiv


Denne batteridrevne kalkulatoren med dobbel strømkilde svikter aldri, uansett lysforhold.Den automatiske avslåingsfunksjonen slår av kalkulatoren for å spare strøm når den ikke er i bruk. Kalkulatoren har også et batteri som kan byttes for å oppnå en lang levetid, i motsetning til andre kalkulatorer som må kastes etter at batteriet er brukt opp.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon KS-1220TSG, funksjonene og hva den kan gjøre.

KS-1220TSG Omtale