Canon LS-10TEG

LS-10TEG

Canons håndholdte kalkulator med 10 sifre og funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering for Euro er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter.

Fordeler

  • Delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter
  • To strømkilder: solcelle og utskiftbart batteri
  • Funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering
  • Stort LCD-display
  • Hardt beskyttelsesdeksel som kan roteres 360 grader
  • Strømsparing med automatisk avslåing

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LS-10TEG

Bærekraftig utforming.


LS-10TEG er en kompakt, håndholdt kalkulator som er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter, som er et resultat av vårt ønske om bærekraftig bruk av ikke-fornybare, naturressurser.

Bruker mindre strøm og varer lenger


To strømkilder sikrer energieffektiv bruk. LS-80TEG bruker utskiftbare batterier, noe som gir den lenger levetid sammenlignet med andre kalkulatorer som må kastes når batteriet er brukt opp. Den får også strøm fra solceller, noe som gir maksimal strømparing. Den har også en annen praktisk strømsparingsfunksjon som sørger for at regnemaskinen automatisk slås av når den ikke har vært i bruk på sju minutter.

Avgiftsberegning og valutakonvertering


Med praktiske funksjoner for avgiftsberegning og valutakonvertering er denne håndholdte kalkulatoren perfekt både til kontor- og hjemmebruk og når du er på reise. Regn ut avgifter med et tastetrykk, og konverter valutaer uten problem. Denne kalkulatoren med 10 tall har også alle de funksjonene du forventer å finne på en effektiv Canon-kalkulator.

Stort LCD-display


Til tross for den kompakte størrelsen har LS-10TEG et stort LCD-display som gir tydelig og lettlest visning av tallene. Den har også stort tastatur med store, behagelige taster for rask og presis inntasting.

Smart design med praktisk hardt deksel


Denne smarte, slanke og lette kalkulatoren er en ideell følgesvenn på kontoret, hjemme og på farten. Putt den i stresskofferten, vesken eller lommen, og det praktiske, harde beskyttelsesdekselet som kan roteres 360 grader, beskytter displayet og tastene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LS-10TEG, funksjonene og hva den kan gjøre.

LS-10TEG Omtale