Canon MP121-MG

MP121-MG

Denne 12-sifrede tofargede utskriftsregnemaskinen er tilvirket av resirkulert materiale og har en rekke profesjonelle funksjoner, herunder tidsbesparende funksjoner for avgifts- og forretningsberegning og valutakonvertering.

Fordeler

  • Delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter
  • Tofarget utskrift, 2,3 linjer per sekund
  • Stort LCD-display og tastatur
  • Funksjoner for avgifts- og forretningsberegning og valutakonvertering
  • Klokke- og kalenderfunksjon
  • Vekselstrømdrevet

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon MP121-MG

Bærekraftig utforming.


Utskriftskalkulatoren MP121-MG er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter, som er et resultat av vårt ønske om bærekraftig bruk av ikke-fornybare, naturressurser.

Produktiv tofarget utskrift


Tofarget blekkvalseutskrift gjør at positive tall tydelig skiller seg ut i svart, mens negative tall vises i rødt. Utskriftshastigheten er på hele 2,3 linjer per sekund.

Stort LCD-display og tastatur


Et stort, oppreist LCD-display og ekstra store tegn gjør at du enkelt og raskt kan lese tall. Det store og stabile tastaturet med store, slitesterke og fargekodede knapper gir rask, enkel og så godt som feilfri inntasting av tall.

Profesjonelle forretningsberegninger


Gjør kompliserte utregninger enklere og spar tid. Regn ut profittmarginene automatisk med egne taster for beregning av kost, margin og salgspris uten bruk av kompliserte formler. Regn ut avgiftsdifferanser med et enkelt tastetrykk takket være to praktiske taster for avgiftsberegning. Du kan også konvertere lokale valutaer til ønsket valuta, eller omvendt, raskt og enkelt - ved å bruke valutakonverteringsknappene.

Fullstendig sett med funksjoner


Hold rede på alt med den praktiske klokke- og kalenderfunksjonen for både display og utskrifter. Separate glidebrytervelgere for desimaler, avrunding, totalbeløp og elementtelling gjør enheten enkel og funksjonell. Andre fordeler er addisjonslås, prosentutregning, addisjon/subtraksjon og skift-knapper

Vekselstrømdrevet


MP121-MG-regnemaskinen kobles til et standard vekselstrømuttak. Regnemaskinen er laget av resirkulert materiale og oppfyller de strengeste kvalitetskravene, slik at den gir pålitelig og langvarig bruk.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon MP121-MG, funksjonene og hva den kan gjøre.

MP121-MG Omtale