Canon P1-DTSC

P1-DTSC

Med denne håndholdte kalkulatoren med 12 sifre får du ekte utskriftsmobilitet for fagfolk, med komplette funksjoner for avgifts- og forretningsberegninger og valutakonvertering. Den er effektiv og elegant med en sølvmetallic overflate.

Fordeler

  • Håndholdt utskriftskalkulator med 12 sifre
  • Tidsbesparende funksjoner for avgifts- og forretningsberegning og valutakonvertering
  • Tydelig LCD-display og tastatur
  • Intern og ekstern papirrullagring
  • Batteri- og strømdrevet (adapter som tilleggsutstyr)
  • Indikator for lav batterikapasitet

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon P1-DTSC

Produktiv skriver som får plass i håndflaten


Oppdag den perfekte løsningen for travle fagfolk som må være produktive og utføre beregninger mens de er på reise. Denne fullfunksjons utskriftskalkulatoren med 12 sifre og blekkvalse får plass i håndflaten og har en rask utskriftshastighet på 2,0 linjer pr. sekund.

Funksjoner for avgifts- og forretningsberegning og valutakonvertering


Gjør kompliserte utregninger enklere, og spar tid. Regn ut avgiftsdifferanser med ett trykk takket være to praktiske knapper for avgiftsberegning. Regn ut profittmarginene automatisk med knapper for kostnad-salg-margin uten at du trenger kompliserte formler. Du kan også konvertere lokale valutaer til ønsket valuta, eller omvendt, raskt og enkelt - ved å bruke valutakonverteringsknappene.

Allsidighet som passer over alt


Utregningskommandofunksjonen viser automatisk kalkulatorstatusen. Andre fordeler omfatter konstante beregninger og en 3-sifret kommamarkør - i tillegg finnes det en knapp for endring av fortegn, en desimalknapp, en avrundingsknapp og en prosentknapp.

Tydelig LCD-display og tastatur


Til å være en håndholdt kalkulator har P1-DTSC et overraskende stort, oppreist LCD-display som gjør at du enkelt og raskt kan lese tall. Det store tastaturet og de slitesterke fargekodede knappene gir rask og enkel inntasting av tall.

Intern og ekstern papirrullagring


Ekte mobilitet - denne kalkulatoren har et internt og eksternt papirrullsystem, og med den stilige designen er den egnet for bruk på ulike typer turer og forretningsreiser.

Batteri- og strømdrevet


P1-DTSC er batteridrevet og har en funksjon som automatisk slår av kalkulatoren for å spare batteri. En indikator for lav batterikapasitet sikrer pålitelig, uavbrutt bruk. Kalkulatoren kan også kobles direkte til strømnettet via AD-11-adapteren (tilleggsutstyr).

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon P1-DTSC, funksjonene og hva den kan gjøre.

P1-DTSC Omtale