Canon F-502G

F-502G

Vitenskapelig kalkulator med 140 funksjoner og enlinjes display som viser 10 + 2 tall. Produktet er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter, noe som gjør at det passer godt for dem som ønsker å ha et bærekraftig forbruk.

Fordeler

  • Vitenskapelig kalkulator med enlinjes display med 10 + 2 tall
  • Delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter
  • Hele 140 funksjoner
  • 15 parentesnivåer
  • Ett uavhengig minne
  • Hardt beskyttelsesdeksel
  • Automatisk avslåing

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon F-502G

Bærekraftig utforming.


Den vitenskapelige kalkulatoren F-502G som viser 10+2 sifre og én linje, er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter. Det gir god ressursutnyttelse og mindre avfall. Det er en mer bærekraftig produksjonsmetode som vil appellere til ungdommer som skal kjøpe sin første vitenskapelige kalkulator.

Hele 140 funksjoner


Denne innholdsrike kalkulatoren har alle de funksjonene som kreves i ungdomsskolen. Kalkulatoren har også et uavhengig minne. De totalt 140 funksjonene* omfatter 15 parentesnivåer, trigonometriske og statistiske beregninger, koordinatomregning, vinkelenheter samt fakultet, kombinasjoner og permutasjoner. Uansett hva som trengs i skoletimen, er denne komplette kalkulatoren klar til å gi riktig svar.

Strømlinjeformet design, tydelig LCD-display


Den slanke, strømlinjeformede designen sørger for at kalkulatoren er behagelig å holde i hånden. Kalkulatoren er solid og pålitelig og leveres med et praktisk beskyttelsesdeksel. Det store og tydelige LCD-displayet er enkelt å lese. Store, solide taster i plast gjør det enkelt å taste inn data og velge funksjoner. Alt er designet med fokus på enkel og problemfri bruk.

Energieffektiv


En strømsparefunksjon slår automatisk av kalkulatoren når den ikke har vært i bruk på sju minutter, slik at du ikke bruker strøm unødig. Minnebeskyttelse sørger for at pågående oppgaver lagres når strømmen slås av.

* Se spesifikasjonene for detaljert informasjon.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon F-502G, funksjonene og hva den kan gjøre.

F-502G Omtale