Canon F-789SGA

F-789SGA

Gjør kompliserte ligninger enkle med den vitenskapelige kalkulatoren F-789SGA som har deler av resirkulerte Canon-materialer og er full av avanserte funksjoner.

Fordeler

  • Avansert funksjonalitet
  • 605 avanserte funksjoner
  • Forenkler kompliserte ligninger
  • To strømkilder: solcelle og utskiftbart batteri
  • Fire års batterilevetid (i omgivelser med under 300 lux og 1 times daglig bruk)
  • Med hardt etui

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon F-789SGA

Strømsparende effektivitet


F-789SGA er praktisk utstyrt med to strømkilder. Strøm fra solcelle gir maksimal strømsparing, og med batterier i reserve er kalkulatoren alltid klar til dyst uansett lysforhold. Den har også en annen praktisk strømsparingsfunksjon som sørger for at kalkulatoren automatisk slås når den ikke har vært i bruk på 7 minutter. Kalkulatoren har også utskiftbart batteri, noe som gir den lang levetid på ca. fire år sammenlignet med en del andre kalkulatorer som må kastes etter at batteriet er brukt opp.

Avansert vitenskapelig kalkulator


F-789SGA er den første avanserte modellen i Canons kategori for vitenskapelige kalkulatorer med skjerm i mattebokstil. Den leveres med 605 avanserte funksjoner inkludert 79 innebygde konstanter og 172 maler for enhetskonvertering. Toppdekselet i metallisk sølv og den tynne utformingen gir et profesjonelt inntrykk. LCD-skjermen måler 60 x 25 mm. Egnet for studenter. lærere, ingeniører og andre profesjonelle brukere.

Kraftige minnefunksjoner


Tilleggsfunksjonene omfatter 19 minner, opptil 4 x 4 matriseutregninger og ligningsfunksjonalitet - dette er blant de kraftigste spesifikasjonene på markedet. Alle disse funksjonene forenkler kompliserte utregninger.

Bærekraftig utforming.


Kalkulatoren F-789SGA har overside, underside, batterideksel og beskyttelsesdeksel som er delvis produsert av materialer fra resirkulerte Canon-produkter. Det gir god ressursutnyttelse og mindre avfall

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon F-789SGA, funksjonene og hva den kan gjøre.

F-789SGA Omtale