Canon X MARK II

X MARK II

Denne svært tynne, solcelledrevne forretningskalkulatoren med 12 sifre har praktisk funksjonalitet, slank aluminiumsdesign og etisk produksjon. Et praktisk arbeidsverktøy som kombinerer stil og bærekraft.

Fordeler

  • Elegant, slank og varig design
  • Delvis produsert av resirkulerte Canon-materialer
  • Solcelledrevet - inneholder ikke batterier
  • Bordkalkulator med 12 sifre
  • Praktiske forretningsfunksjoner (kost, salg, margin)
  • Inntastingsbuffer for rask inntasting

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon X MARK II

Sofistikert, varig design


Stilig og elegant: X MARK II-kalkulatoren har en elegant, matt overflate - tilgjengelig i hvitt eller sort - med et elegant underdeksel i aluminium. Den slanke, strømlinjeformede kalkulatoren er kompakt, holdbar og pålitelig, med lasergravert skrift på tastene. Du får stil, pålitelighet og miljøbevissthet.

Forbedrer effektiviteten, verner om ressursene


Denne stilige regnemaskinen for skrivebordet med 12 sifre setter nye standarder - for stil, effektivitet og miljøbevissthet. Den har en stor og tydelig LCD-skjerm, og noen kalkulatordeler er laget av resirkulerte Canon-materialer. . Dette maksimerer ressurseffektiviteten og reduserer sløseri - noe som gjør X MARK II til den foretrukne regnemaskinen for ansvarlige ledere, profesjonelle og miljøbevisste individer.

100 % solcelledrevet - ingen batterier, ikke noe avfall


Millioner av kalkulatorer kastes hvert år, mange med brukte batterier som ikke kan erstattes. X MARK II-kalkulatoren er fullstendig solcelledrevet og bruker naturlig, fornybar energi. Den inneholder ingen batterier, så her er det ikke noe skadelig avfall.

Praktiske forretningsfunksjoner


Regn ut profittmarginene automatisk med egne taster for beregning av kost og margin, uten bruk av kompliserte formler. Det er den enkleste måten å forenkle komplekse utregninger på og spare tid. Andre funksjoner inkluderer totalbeløpminne samt taster for shift, prosent, tegnendring og kvadratrot. En inntastingsbuffer muliggjør rask inntasting uten at tastene låser seg.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon X MARK II, funksjonene og hva den kan gjøre.

12 - digits

12 - sifre

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Noen deler er laget av resirkulert materiale fra Canon-produkter

X MARK II Omtale