Produktarkiv

Tidligere modeller i denne produktserien


HF S10

HF S10

HD-videokameraet LEGRIA HF S10 forener profesjonell bildekvalitet med flashminnets mange fordeler. Avanserte kontroller gir eksepsjonelt skarpe og detaljerte HD-bilder.


HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 tar opp video i full HD-kvalitet på SDHC-minnekort, ideelt til deling av opptak. En rekke avanserte funksjoner kombinert med en 8,0 megapiksel CMOS-sensor og DIGIC DV III gir suveren bildekvalitet.


HF S11

HF S11

Full kontroll med LEGRIA HF S11: Et profesjonelt HD-videokamera som kombinerer enestående detaljerte bilder med avanserte kontroller og lagringskapasitet for en hel dag med filming.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25 er utformet for å dekke de kreative behovene til videoentusiaster og har vidvinkelobjektiv, omfattende manuelle kontroller og enestående lydkvalitet for imponerende HD-filmer.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Flaggskipmodellen LEGRIA HF G30 inneholder avansert optikk, sensor og stabilisator samt Wi-Fi-tilkobling i et kompakt kamerahus, perfekt for entusiaster som vil uttrykke seg kreativit gjennom video med profesjonell kvalitet.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306 har Canons unike HD-teknologier samlet i en kompakt, elegant design. Resultatet er et videokamera med overbevisende bildekvalitet i et kompakt format du kan ta med deg overalt.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Sett pris på hvert øyeblikk i Full HD. Ta opp og hold følge med detaljer på lang avstand med stor 57x avansert zoom, og del trådløst med smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av FlashAir-kort.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Sett pris på hver øyeblikk i Full HD med dette kompakte videokameraet. Ta opp og hold følge med detaljer på lang avstand med stor 57x avansert zoom, og del enkelt med dine nærmeste ved hjelp av innebygd Wi-Fi og NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Fang inn alle detaljer fra lang avstand. Få plass til alle i bildet. Dette kompakte videokameraet er morsomt og fleksibelt for hele familien. Sett pris på hvert øyeblikk i Full HD, og del enkelt ved hjelp av innebygd Wi-Fi og NFC.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Dette lette og kompakte videokameraet er enkelt å bruke, med sin intuitive berøringsskjermkontroll, perfekt for familiefilmer, takket være avanserte teknologier som automatisk sikrer at de alltid ser best mulig ut.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Dette kompakte, brukervennlige videokameraet med Wi-Fi og NFC gir ypperlig videokvalitet, takket være avanserte teknologier som automatisk får videoene til å se best mulig ut. Perfekt for å dele familieøyeblikk.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Utvid mulighetene for fantastiske filmopptak med et allsidig, 57x zoomobjektiv med vidvinkeladapter og avanserte teknologier som enkelt får dem til å se best mulig ut. WI-FI og NFC sørger for brukervennlig deling.

spacer
					image

Produktarkiv

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
HV10
HV20
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Tilbake til:
Gjeldende serie