no consumer

LEGRIA HF G-videokameraer for videoentusiaster

LEGRIA HF G-serien er utformet for å dekke de kreative behovene til videoentusiaster, og rommer avansert optikk, en HD CMOS PRO-sensor og intelligent optisk bildestabilisering i et kompakt kamerahus for enestående bildekvalitet og allsidighet. Omfattende manuell kontroll gjør at den er det ideelle valget for entusiaster som vil uttrykke seg kreativt gjennom video med profesjonell kvalitet.

LEGRIA HF G series

LEGRIA-HF-G25 vinkel

LEGRIA HF G25

  • 10x zoom, 30,4 mm vidvinkelobjektiv med 8-bladers blenderåpning
  • 32 GB flashminne samt to SDXC-minnekortspor
  • Fullstendig manuell kontroll
  • LCD-berøringsskjerm på 8,8 cm

LEGRIA HF G40 240px Range

LEGRIA HF G40

  • 20x zoom, 26,8 mm vidvinkelobjektiv med 8-bladers rund blenderåpning
  • Kontroller innstillinger eksternt og del via Wi-Fi
  • Fullstendig manuell kontroll
  • OLED-berøringsskjerm på 8,8 cm
  • Wide DR- og Highlight Priority-modus

HD CMOS PRO-sensor

Suveren ytelse i svakt lys, imponerende resultater

HD CMOS PRO-sensoren gir imponerende bildekvalitet selv i svakt lys, i tillegg til stort dynamisk område og realistisk fargegjengivelse. Pikslene er utviklet av Canon for profesjonelle videokameraer og fanger opp betraktelig mer lys enn vanlige CMOS-sensorer, noe som øker følsomheten i svakt lys. Sensoren gir et stort dynamisk område, som sikrer at fine detaljer fanges uansett lysforhold.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Optisk intelligent bildestabilisator

Skarpe, detaljerte filmer hver gang

Bildestabilisatoren reduserer uskarphet når du filmer håndholdt eller på farten. Motoriserte og dynamiske innstillinger for optisk bildestabilisator kompenserer for kameraristing, og bidrar til å sikre en jevne filmer uten forvrengninger under alle forhold –, selv når du filmer mens du går.

Det intelligente IS-systemet oppdager automatisk opptaksmiljøet og velger riktig bildestabilisatorprogram blant 4 alternativer for å motvirke bevegelse og uskarphet, slik at du kan konsentrere deg om å filme uten å bekymre deg for kameraristing.

Fullstendig manuell kontroll

Fullstendig kreativ frihet

Utforsk din lidenskap for å lage filmer og slipp kreativiteten løs med avanserte funksjoner og manuelle kontroller.

En manuell objektivring gir deg intuitiv kontroll over fokus og zoom*, samt at du kan velge dine egne innstillinger for eksponering, blender, lukkerhastighet og forsterkning, med selvstendig justering ved bruk av LCD-berøringsskjermen og tilpassbart kontrollhjul – på denne måten har du full kontroll over egen kreativitet.

Full Manual Control

*LEGRIA HF kun G40