Canon LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Sett pris på hver øyeblikk i Full HD med dette kompakte videokameraet. Ta opp og hold følge med detaljer på lang avstand med stor 57x avansert zoom, og del enkelt med dine nærmeste ved hjelp av innebygd Wi-Fi og NFC.

Canon LEGRIA HF R66

Fordeler

 • Enkel deling for hele familien med Wi-Fi og NFC
 • Stødige, klare filmer med optisk intelligent bildestabilisering
 • Ta opp livets magiske øyeblikk i vakre detaljer
 • Ha det moro med opptak i sakte og rask film
 • Ta opp og hold følge med bevegelsene fra lang avstand

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LEGRIA HF R66

Livet handler om å dele


Last opp filmer til smartenheten og sosiale medier ved hjelp av innebygd Wi-Fi. Videokameraet støtter også NFC, slik at du kan koble til og dele opptak direkte med smartenheter ved hjelp av én berøring. NFC gir også enkel tilkobling til Canon Connect Station, slik at innhold kan lagres og vises til familie og venner på TVen.

Skarpe resultater hver gangCanons optiske intelligente bildestabilisering betyr at du ikke lenger trenger å tenke på kameraristing. Det tilpasses til motivet du fanger inn, og velger bildestabiliseringsmodusen som passer best. Dynamisk bildestabilisering med fem akser sikrer stødige opptak selv når du beveger deg.

Alle minner i strålende detaljerTa opp imponerende filmer mens du har det morsomt, med Canons HD-videoobjektiv. Du får en allsidig 57x avansert zoom, slik at du fanger inn alle detaljene, selv i motiver som er langt unna. Bildekvaliteten er utmerket, selv i lite lys, med 3,28 MP Full HD CMOS-sensor og DIGIC DV4-prosessor. Med den nyttige fillåsfunksjonen kan du sørge for at minnene ikke slettes utilsiktet.


Moro for hele familienEksperimenter med opptak av rask og sakte film. Sakte film reduserer hastigheten til 1/2x – noe som er utmerket for å finpusse golfsvingen – mens rask film øker hastigheten til opptil 1200x. Funksjonene tar opp ved forhåndsinnstilte intervaller, slik at du kan bruke dem til å skape fascinerende intervallopptakssekvenser. Prøv å legge til morsomme effekter i filmer ved hjelp av Touch Decoration, eller skap stemning med filtre for kinoutseende.

Ikke mist fokusHva skjer hvis du mister fokus på motivet du filmer fra avstand? Bare trykk på og hold nede søkeknappen, så panorerer Rammehjelp tilbake for å finne motivet. Når du slipper søkeknappen, zoomer videokameraet inn på nytt og fortsetter å filme.

Fang inn mange første øyeblikkFilm de første skrittene og ordene til opptil tre barn, med avansert babymodus. Registrer hvert barns fødselsdato på kameraet, og legg til fargerike stempler for å registrere høyde og vekt. Alle opptak lagres automatisk i babyens album.

Filmer med utmerket lydSørg for at filmene høres like gode ut som de ser ut, med Audio Scene Select. Du trenger bare å velge blant fem ulike innstillinger for å finne det som passer best til motivet.


Fleksible opptakFilmene kan tas opp i ulike formater (AVCHD og MP4) og lagres i internminnet og på SD-kortet samtidig. Dette betyr at du kan ta opp i høy kvalitet til personlig bruk, mens du deler versjoner med litt lavere oppløsning som kan deles raskere med smartenheter og på webområder for sosiale medier.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LEGRIA HF R66, funksjonene og hva den kan gjøre.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Del filmer trådløst

Simplify sharing

Gjør deling enklere

Steady shots in every situation

Stødige opptak i alle situasjoner

Steady shooting on the move

Stødige opptak selv i bevegelse

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS-sensor

57x Advanced Zoom

57x avansert zoom

Keep track of your subject at full zoom

Hold følge med motivet i full zoom

DIGICDV4

DIGIC-prosessering

Slow Fast

Opptak av rask og sakte film

AVCHD

AVCHD-opptak med 28 Mbps

MP435MBPS

MP4-opptak med 35 Mbps

baby mode

Ta vare på dyrebare øyeblikk

Perfect audio to match the scene

Perfekt lyd til motivet

vivid clear view

Kapasitiv berøringsskjerm på 7,5 cm

Add a cinematic feel to movies

Gi filmene kinofølelse

Add fun effects to movies

Gi filmene artige effekter

advanced quick start

Åpne LCD-skjermen for rask start

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB innebygd minne + SDXC-spor

Connect Station Optimised

Tilpasset Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R66
 • Kompakt strømadapter CA-110
 • Batteripakke BP-718
 • High-speed HDMI-kabel
 • HTC-100/S
 • USB-kabel IFC-300PCU/S