Full kontroll

Alle Canons HD-videokameraer er designet for å gjøre det så enkelt som mulig å lage HD-filmopptak med profesjonell kvalitet, enten du er ivrig nybegynner eller mer erfaren bak kameralinsen.

Alle sentrale funksjoner og kontroller, som en zoom rocker og Quick Start-knappen, er plassert med tanke på å gi enkel tilgang. Modeller for vanlige forbrukere er designet for énhåndsbetjening. Mer avanserte bildeinnstillinger, som egendefinerte funksjoner og opptaksinnstillinger, velges ved å navigere i enkle skjermmenyer på en stor og klar LCD-skjerm. På noen videokameraer sikrer et navigasjonskontrollhjul rask og enkel visning av menyene. Uansett hvilken modell du velger; Alle Canons videokameraer gir den perfekte blanding av funksjon og form.

Canons profesjonelle X-serie med videokameraer har utvidede bildekontrollfunksjoner. Med flere eksterne kontroller kan du justere oppsettet mens du filmer. Noen knapper kan også egendefineres slik at du får de mest brukte funksjonene lett tilgjengelig. Full manuell opptaksinnstilling og Focus Assist-verktøy (Forstørrelse, Peaking) er standard på disse modellene. Alle kontrollknapper og brytere er plassert med tanke på å gi enklest mulig betjening.

spacer
					image
HD Home
Teknologi
Canon HD kamerasystem
DIGIC DV II
Canon optikk for HD
Full HD CMOS
Hurtig-AF
Super Range OIS
Egenskaper
HD-SDI ut
Gen lock Input
Tidskode inn/ut
Progressivt opptak
HDMI-terminal
Mikrofoninngang med manuell lydjustering
Full kontroll
Hvilket opptaksformat?
Opptak på kassett
Opptak på DVD
Opptak på harddisk