HDV1080i

Lagring på harddisk (AVCHD)

Canons HG10 Hard Disk Drive (HDD)-videokamera gir imponerende lagringskapasitet. Du kan lagre opptil 15 timer med High Definition-film på den interne harddisken. For å oppnå dette benytter HG10 formatet Advanced Video Codec for High Definition (AVCHD).

AVCHD-formatet bruker dagens mest avanserte kompresjonsteknologi for å redusere den ekstremt store filstørrelsen på HD-filmene, uten å ofre den suverene kvaliteten. Ved å kombinere flotte filmbilder med enorm lagringskapasitet, er disse videokameraene ideelle for alle som ønsker å filme feriereiser og andre eventyr. De er perfekte for alle som planlegger lange opptaksdager, ettersom det ikke er noen grunn til å bekymre seg for lagringsplassen. En annen fordel er at du slipper å spole frem eller tilbake for å finne frem til bildesekvensen du vil se på. Det er bare å velge en scene og du er klar til visning.

Oppklaring
Når du skal velge et HD-kamera eller HD-TV, finnes det to standarder – HD Ready 720 og Full HD 1080. Dette henviser til antall linjer med informasjon i bildet: Full HD-standard gir den høyeste kvaliteten.

Alle filmopptak i HD-kvalitet blir gode – men det er verdt å huske på at alle Canons HD-videokameraer lagrer opptak med Full HD-standard – dermed får du den høyeste oppløsningen som et HDTV kan vise.

Kompatible modeller:

 

 

“AVCHD”- og “AVCHD”-logoen er varemerker for Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. og Sony Corporation.

spacer
					image
HD Home
Teknologi
Canon HD kamerasystem
DIGIC DV II
Canon optikk for HD
Full HD CMOS
Hurtig-AF
Super Range OIS
Egenskaper
HD-SDI ut
Gen lock Input
Tidskode inn/ut
Progressivt opptak
HDMI-terminal
Mikrofoninngang med manuell lydjustering
Full kontroll
Hvilket opptaksformat?
Opptak på kassett
Opptak på DVD
Opptak på harddisk