Tidskode inn/ut

En tidskode har 8 tall som brukes i et profesjonelt miljø for å logge videorammer i timer, minutter, sekunder og rammer (00:00:00:00). Innstillt fra en sentral generator (ofte et annet videokamera) blir den brukt som en referansemarkør – en måte å koordinere de interne klokkene til to eller flere videokameraer (eller andre videoenheter).

En tidskodereferanse er en effektiv måte å behandle post-produksjonsarbeide på i et opptak som  involverer mer enn et videokamera – en måte å forsikre at tidslinjen er sammenhengende selv om den er konstruert fra et antall kilder.

Selv om XH G1 har en SDI- utforbindelse som lar videokameraet motta ekstra tidskodeinformasjon, er en nøyaktig inn/ut-tilkobling også tilgjengelig. Den separate tilkoblingen, som kan brukes enten som en inn- eller utkontakt etter behov, blir brukt når video blir eksportert via en alternativ kilde slik som komponentkontakten. Brukt som et ut-signal inntar videokameraet rollen som hovedsignalgenerator – den eksporterer sitt eget klokkesignal til andre videokameraer og får dem til å synkroniseres.

Kompatible modeller:

spacer
					image
HD Home
Teknologi
Canon HD kamerasystem
DIGIC DV II
Canon optikk for HD
Full HD CMOS
Hurtig-AF
Super Range OIS
Egenskaper
HD-SDI ut
Gen lock Input
Tidskode inn/ut
Progressivt opptak
HDMI-terminal
Mikrofoninngang med manuell lydjustering
Full kontroll
Hvilket opptaksformat?
Opptak på kassett
Opptak på DVD
Opptak på harddisk