XA10

Det nyskapende XA10 AVCHD-videokameraet gir deg profesjonell Canon-teknologi i en ultrakompakt design. Utmerket funksjonalitet og fleksibilitet sørger for fremragende lyd og video.

Fordeler

  • Canon HD Video-objektiv (10x zoom, 30,4 mm, F1.8)
  • Canon HD CMOS Pro-sensor
  • Profesjonell lyd
  • AVCHD-video til 64 GB minne eller 2 stk SDXC-minnekortspor
  • IR-modus
  • Fullstendig manuell kontroll
  • 8,8 cm LCD, 0,6 cm EVF
  • Dynamisk optisk, motorisert bildestabilisator, Instant AF
  • Fleksibel og utbyggbar

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon XA10

Canon HD-videoobjektiv


Med et lyssterkt Canon HD-videovidvinkelobjektiv (30,4 mm, F1.8) får du profesjonell kvalitet i et kompakt videokamera. Stødig opptak med 10x optisk zoom med variabel hastighet og 8 irisblader for mer attraktive uskarphetseffekter.

1/3 type HD CMOS Pro-sensor


En HD CMOS Pro-sensor - opprinnelig utviklet av Canon for profesjonelle videokameraer - tar opp video i full HD-kvalitet med ekte 1920 x 1080-oppløsning. Med piksler som er 2,6 ganger større enn hos vanlige CMOS-sensorer, har kameraet bredere dynamisk område og høyere følsomhet.

Profesjonell lyd


Profesjonelle lydalternativer som to XLR-innganger, en 3,5 mm mikrofoninngang og en innebygd mikrofon med lavt støynivå. Lyden spilles inn i 2-kanals Dolby Digital-format uansett lydkilde.

64 GB minne pluss to SDXC-minnekortspor


XA10 lagrer Full HD AVCHD-video i opptil 24 Mbps på 64 GB internminne. Kontinuerlig opptak over to SDXC-minnekortspor lar deg filme uavbrutt. Med mulighet for opptak med doble spor kan du lagre de samme opptakene på to minnekort samtidig.

Infrarød opptaksmodus


XA10 har mulighet for infrarød (IR) opptaksmodus i Full HD-oppløsning for opptak om natten eller i svak belysning. Grønn og hvit fargemodus for IR-opptak slik at du kan tilpasse stilen på prosjektet ditt. Canons unike objektivbelegg og et innebygd spredningspanel sørger for klare og skarpe bilder. En innebygd IR-lampe i håndtaket.

Fullstendig manuell kontroll


En manuell objektivring gir deg intuitiv kontroll av fokus. Via LCD-berøringsskjermen har du mulighet for full manuell kontroll over eksponering, blenderåpning, lukkertid og gain. Med en egendefinert knapp og funksjonshjul har du full kontroll over egen kreativitet.

8,8 cm LCD, 0,6 cm EVF


En stor LCD-berøringsskjerm på 8,8 cm (3,5") med en skarp oppløsning på 920 000 punkter er montert på siden av kameraet slik at du har god oversikt. Waveform-monitor og Focus Assist-funksjon gjør det enkelt å fokusere på opptaket. En elektronisk fargesøker (EVF) på 0,61 cm (0,24 tommer) med 260 000 punkter er inkludert.

Dynamisk optisk, motorisert bildestabilisator, Instant AF


Canons avanserte dynamisk optisk bildestabilisatorsystem med modus for motorisert bildestabilisator sørger for stødige filmer. Øyeblikkelig autofokus gir deg alltid knivskarp fokusering.

Fleksibel og utbyggbar


Det ultrakompakte XA10-kameraet er et fleksibelt og utbyggbart kamerasystem som du kan tilpasse enhver situasjon. Håndtaket har en egen stopp/start-knapp og zoomkontroll, og kan tas av så du kan bruke kameraet også når du har dårlig plass. Objektivfiltergjenger og tilbehørssko er også inkludert.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon XA10, funksjonene og hva den kan gjøre.

XA10 Omtale

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspirasjon, opplæring, produktinformasjon og nyhetsoppdateringer gir maksimal dekning for profesjonelle Canon-fotografer og -videoskapere samt avanserte entusiaster over hele verden.