EOS 80D

Dette allsidige speilreflekskameraet med Wi-Fi er raskt og har intuitive kontroller og nyskapende teknologier. Dette gjør at det passer utmerket til å utforske nye sjangere innen fotografering. Dermed kan du oppnå flotte resultater med bare kreativitet som innsats.

Fordeler

 • Et raskt kamera som holder tritt med handlingen
 • Fantastisk foto- og filmkvalitet under mange ulike forhold
 • Alt du trenger for å forbedre fotograferingen din
 • Perfekt for kreativ filming
 • Du kan enkelt koble til, fotografere og dele bilder og videoer

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EOS 80D

Slipp kreativiteten løs!


Raske, intuitive kontroller og nyskapende teknologier gjør det enkelt å bli bedre innen alle sjangere av fotografering og filming. Fang inn rask handling med 7 bilder per sekund ved kontinuerlig fotografering. Ved hjelp av AF-systemet med 45 punkter av krysstypen kan du ta sylskarpe bilder i mange ulike lysforhold og med et stort utvalg av objektiver.

Fantastisk kvalitet


Fang inn stemningsfylte, klare og detaljerte bilder i enhver situasjon. 24,2 megapikslers APS-C CMOS-sensor og en 7560-pikslers RGB+IR-målesensor gir nøyaktig eksponering. ISO-innstillinger fra 100 – 16 000 og flimmergjenkjenning gir deg flotte resultater i lite lys og konsekvente eksponeringer i flimrende, kunstig lys.

Ta styringen og forbedre fotograferingen din


Den intelligente søkeren har 100 % dekning, slik at du kan se alt i bildet mens du komponerer, og straks vise fotograferingsinnstillinger. Utforsk kreative opptaksvinkler, og gled deg over enkle og intuitive kontroller med den store, vribare LCD-berøringsskjermen på 7,7 cm. Du kan også bruke skjermen til å komponere og fange inn handlinger med 5 bilder/sek i sanntidsvisning og kontinuerlig autofokus.

Perfeksjoner videoopptakene dine


Ta opp filmer i 60p full HD med muligheten til å skape jevne bevegelser i en serie, eller sakte filmeffekter i MP4-format med et utvalg av bildefrekvenser. Dual Pixel CMOS AF sørger for et kraftig autofokussystem som følger motiver i bevegelse, mens intervallopptak, HDR og kreative filtre gjør at du kan skape spesialeffekter direkte i kameraet.

Enkel deling og fjernstyrte opptak


NFC* og Wi-Fi* gjør det enkelt å koble til og kontrollere kameraet. Du kan også ta opp video og fotografere fjernstyrt via Canon Camera Connect-appen på kompatible smarttelefoner og nettbrett. I tillegg kan du bruke EOS Utility-programvaren på Mac-en eller PC-en din til å ta bilder på avstand. Ved hjelp av Wi-Fi og NFC kan du overføre bilder til Canon Connect Station eller skrive ut bildene med kompatible skrivere.

* Når det brukes med kompatible enheter

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EOS 80D, funksjonene og hva den kan gjøre.

Slipp kreativiteten løs!

Et kraftfullt, allsidig og responsivt kamera som hjelper deg med å utforske kreativiteten din. EOS 80D er på sitt beste når du tar bilder av sport, tar portrettbilder og tar bilder på gaten, på reise og i lite lys. I tillegg er det utmerket til å lage filmer. Dette er på grunn av de nyskapende teknologiene som hjelper deg med å fange inn imponerende resultater i alle situasjoner.

0%
  Whats in the box

  Et raskt kamera som holder tritt med handlingen

   

  EOS 80D

  Utforsk nye områder innen fotografering

  Reager instinktivt på øyeblikket, og fang inn raske bevegelser i sport og i naturen på en enkel måte ved hjelp av AF-systemet med høy ytelse, maksimal, kontinuerlig fotograferingshastighet på sju bilder/sek og kontroller du kan tilpasse.

  EOS 80D

  45-punkters AF-system av krysstype

  Fang inn øyeblikksbilder av sport i svært skarpe detaljer, selv under flomlys, ved hjelp av det følsomme og presise autofokussystemet som fungerer i vanskelige lysforhold ned til -3EV.  Et 45-punkters AF-system av krysstype gir deg friheten til å velge et AF-punkt eller område som passer i komposisjonen din, og gir større presisjon og kontroll over bredere fokuseringsområder, slik at du får imponerende resultater uansett hvor i rammen motivet er.

  Serieopptak med sju bilder/sekund

  Skap den beste muligheten til å fange inn flyktige øyeblikk ved hjelp av kontinuerlig fotografering av sju bilder/sek i full oppløsning. Ideelt for spontane bilder av sport og dyreliv.

  0%
   EOS 80D

   27 kompatible f/8 AF-punkter

   Fortsett å fange inn skarpe bilder ved hjelp av autofokussystemet når du bruker ulike kombinasjoner av objektiver og forlengere, ved hjelp av 27 AF-punkter som støtter fokusering ved f/8.

   Egendefinerbare kontroller

   Du får kontrollen og fleksibiliteten til et middels EOS-kamerahus ved hjelp av tilpassbare kontroller, LCD-toppanel og sanntidsvisning, slik at du raskt kan se gjennom innstillinger og justere kameraet slik du trenger det.

   EOS 80D

   Fantastisk foto- og filmkvalitet under mange ulike forhold

   Fang inn kvaliteten kreativiteten din fortjener. EOS 80D tar imponerende bilder i ulike lysforhold som er fulle av detaljer, farger og stemning. I tillegg er de umiddelbart klare til å redigeres og vises. Alt takket være den 24,2 megapikslers APS-C CMOS-sensoren og DIGIC 6-prosessoren.

   EOS 80D

   7560 pikslers RGB+IR-målesensor

   Den 7560 pikslers RGB+IR-målesensoren gjør at du kan glede deg over nøyaktige og konsekvente eksponeringer i en rekke ulike situasjoner. Sensoren fanger opp både infrarødt lys og synlig lys.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Naturlige bilder i lite lys

   Ta naturlige, stemningsfulle bilder når lyset blir svakt, ved hjelp av det store ISO-området på ISO 100–16 000 (H:25 600) som reduserer behovet for blits og gir deg fleksibiliteten ved raskere lukkerhastigheter.

   Flimmergjenkjenning

   Flimmergjenkjenning sørger for konsekvente eksponeringer og farger når du tar bildeserier i flimrende, kunstig lys.

   0%

    Alt du trenger for å ta styringen og forbedre fotograferingen din

    Intelligent søker

    Bruk den intelligente søkeren med ca. 100 % dekning til å få med alt i bildet og til å vise fotograferingsinnstillingene øyeblikkelig. Ta mer diskré bilder i stille, kontinuerlig fotograferingsmodus med tre bilder/sek.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Vribar LCD-skjerm med sanntidsvisning

    Den vribare Clear View LCD II-berøringsskjermen på 7,7 cm med sanntidsvisning gjør at du kan utforske kreative opptaksvinkler og glede deg over intuitiv kontroll. Komponer og ta bilder av bevegelser fra ulike synsvinkler ved hjelp av kontinuerlig fotografering i sanntidsvisning ved hjelp av Dual Pixel CMOS AF ved fem bilder/sek.

    Integrert Speedlite-sender

    Utforsk kreativ lyssetting ved å plassere Canon Speedlite-blitser andre steder enn på kameraet og styre dem med EOS 80Ds integrerte Speedlite-sender.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS-system

    Utforsk nye, kreative muligheter med det omfattende EOS-systemet av EF-objektiver og tilbehør.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Lyd av profesjonell kvalitet
    Mikrofon- og hodetelefoninnganger gir deg full kontroll over lydnivået via menyen på kameraet samt lydopptak av profesjonell kvalitet.

    Utvalg av filformater
    Ta opp filmer i MP4- og MOV-filformater med en rekke bildefrekvenser og kodeker for enkel redigering og lagring

    EOS 80D

    Kraftfull kombinasjon til film

    Hvis du ønsker en utmerket kombinasjon til filmopptak, kan du bruke EOS 80D sammen med det fleksible EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM med høy ytelse og Nano USM, slik at du får jevn, stillegående fokusering og svært rask autofokus til stillbilder. Legg til Power Zoom-adapteren PZ-E1 for å kontrollere zoomen presist når du tar opp filmer.

    Øyeblikkelig NFC-tilkobling

    EOS 80D

    Øyeblikkelig NFC-tilkobling

    NFC-teknologien gjør at du kan koble kameraet til kompatible Android-enheter* på et øyeblikk med bare ett trykk. Koble til enkelt via en Wi-Fi-nøkkel fra andre enheter. * Ved bruk med kompatible Android-enheter

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Du trenger bare å berøre Connect Station med EOS 80D via NFC for å lagre bilder og filmer enkelt og dele med andre på en HDTV eller i sosiale medier via album på Internett.

    EOS Utility-programvare

    EOS 80D

    EOS Utility-programvare

    Koble til kameraet fra en PC eller Mac, så kan du overføre bilder og fjernstyre kameraet enkelt ved hjelp av den medfølgende programvaren EOS Utility.

    Canon Photo Companion-app

    Canon Photo Companion-app

    En utmerket samarbeidspartner for alle som formidler visuelle historier. Photo Companion-appen vår gir deg tilgang til skreddersydd ekspertkunnskap og innhold når du trenger det, slik at du virkelig kan gi liv til historiene dine.

    Finn ut mer

    Last ned Canon Photo Companion-appen fra iTunes
    Last ned Canon Photo Companion-appen til Android

    Omtale

    Spesifikasjoner

    f1_8-2_8

    Lag fotografier i utmerket kvalitet, som er fylt av små detaljer.

    1,0-type CMOS-ikon

    Praktisk DIGIC-behandling gir responsiv ytelse og nøyaktig fargegjengivelse.

    DIGIC 7

    Fang inn alt som skjer med maksimal fotograferingshastighet på sju bilder/sek

    60p full HD

    Fokuser på og spor motiver uansett hvor i bildet de er

    vari-angle_KF

    Fotografer fra høye og lave vinkler

    EOS_movie_KF

    Ta opp film i oppløsning på opptil 1080p og bildefrekvens på 60 bilder/sek.

    Dual Pixel AF

    Jevn, kontinuerlig fokusering når du tar opp film og tar bilder i Live View-modus.

    Wi-Fi NFC

    Koble til og del på en enkel måte

    inteligent viewfinder

    Se fotograferings- og fokuseringshastighet lagt over motivet når du tar bilder

    Awards

    EISA Awards 2016

    Anbefalt for deg