Falske batterier

Falske litium-ion batterier utgjør en betydelig risiko for ditt digitale Canon-kamera – og din egen helse. Siden disse falske batteripakkene ikke er utstyrt med sikkerhetsmekanismer som tilfredsstiller Canons grunnleggende kvalitetsstandarder, kan bruk eller oppladning av slike batteripakker forårsake funksjonsfeil på ditt digitale Canon-kamera. Videre kan det føre til at batteripakkene overopphetes, lekker væske, antennes eller eksploderer. I verste fall kan dette resultere i en alvorlig personskade slik som brannskade eller synstap.

Hvordan ser jeg at det er et ekte batteri?
Se etter det unike hologram-klistremerket som bare finnes på de ekte Canon-batteriene. Hologrammet viser ordet 'Canon' i horisontale streker. Mellom disse strekene kan du se et spiralmotiv med ordet 'Genuine' trykt på. I tillegg skifter fargen fra gull til grønt når den beveges forfra og over i en horisontal stilling. Hvis denne forandringen ikke forekommer, er hologrammet en forfalskning.

Canon er ikke ansvarlig for funksjonsfeil eller skader/ulykker forårsaket av bruk av litium-ion batterier av andre produsenter en Canon (inkludert falske litium-ion batteripakker) i Canon-produkter.

spacer
					image
Kjerneteknologier
CMOS Sensor
DIGIC Bildeprosessorer
Selvrensende sensor
Fordelene med EOS
Bildestil
ISO-området
Fargerom
Hvitbalanse
Opptak i RAW/JPEG
E-TTL II-blitssystem
AF System
LCD-skjermer
Live View Mode
Direkteutskrift
Programvare
Batterilevetid
Nyttig informasjon
Falske batterier
Tilbake til produktoversikt
Digitale speilreflekskameraer