Programvare

Alle digitale EOS-speilreflekskameraer leveres med et sett kraftige, brukervennlige verktøy for ditt digitale mørkerom.

Digital Photo Professional
Et behandlingsprogram for RAW-bilder med som er utviklet for å forenkle arbeidsflyten for digitale bilder. Juster innstillinger som hvitbalanse, dynamisk område eller bildestil uten å endre de originale RAW-dataene. Inkluderer et stempelverktøy for å fjerne hvite eller mørke flekker fra bilder, et beskjæringsverktøy, CMYK-skriversimulering og batchkonverteringsfunksjoner. Opptil 36 bilder kan åpnes på en gang.

Gå til Digital Photo Professional–sidene for nedlastinger og flere opplysninger.

ZoomBrowser (PC)/ImageBrowser (Mac)
Vis, organiser og rediger bildene dine på en rask og enkel måte. Beskjær og konverter JPEG- og RAW-bilder eller juster innstillinger som kontrast og skarphet. Du kan også opprette og skrive ut personlige album. Eller lage panoramabilder fra flere bilder ved hjelp av PhotoStitch.

Nyeste versjon kompatibel med Windows 2000/XP/Vista og Mac OS X v10.2 - 10.4.

EOS Utility
Forenkler overføringen av bilder fra ditt digitale EOS-kamera til datamaskinen. Verktøyet er integrert med Digital Photo Professional og ZoomBrowser/ImageBrowser for rask og sømløs digital arbeidsflyt. Med EOS Utility kan du også fjernstyre kameraet fra datamaskinen ved hjelp av medfølgende grensesnittkabel.

Kompatibelt med Windows 2000 (SP4)/XP (SP2)/Vista, Mac OS X v10.2 - 10.4 og Intel-baserte Apple-maskiner med Mac OS X v10.4.7.