Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

En Macrolite-blits med høy ytelse gir kreative belysningsløsninger for fotografer som tar nærbilder, både på lokasjon og i studio.

Fordeler

  • Blits i ringdesign for allsidig lyssetting ved nærbilder
  • Kraftig ytelse med ledetall 14 (ISO 100, m)
  • Kreativ lyskontroll med to blitsrør med individuell styring
  • LED modellingeringslamper gjør komposisjon og fokusering enklere
  • Rask og enkel i bruk: kan styres fra kamera eller blits

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Kreative nærbilder med blits


Ringblitsens utforming gir jevn belysning av små motiver – noe som passer perfekt for naturfotografer som tar bilder av blomster og insekter, og de som tar bilder av spesialiserte vitenskapelige bruksområder. E-TTL II-måling gjør nøyaktig blitseksponering enkelt.

Kreativ skyggekontroll


To blitsrør kan endres uavhengig av hverandre i et forhold på seks trinn, slik at du kan lage ulike belysningsstiler. Bruk begge rørene med jevn styrke for å få en skyggeløs effekt, eller gjør et rør sterkere enn det andre for å gi støttelys som uthever tekstur. Blitshodet på Macro Ring Lite MR-14EX II kan roteres rundt objektivet, slik at hovedlyskilden kan komme fra hvilken som helst vinkel.

Høy ytelse


Kraftig blits – med ledetall 14 (ISO 100, m) – gjør at du kan bruke små blenderåpninger, som gir maksimal dybdeskarphet når du tar nærbilder. Informasjon om fargetemperaturen sendes tilbake til kameraet når du tar bilder, noe som bidrar til å gi best mulig automatisk hvitbalanse.

Kan integreres med andre blitser


Macro Ring Lite MR-14EX II kan brukes som en optisk, trådløs hovedblits i et oppsett med flere blitser, og utløser Speedlite-blitser konfigurert til slavemodus. Dette er nyttig når du bruker en ekstra blits, for eksempel til å belyse bakgrunnen.

Nyskapende, intuitiv utforming


Kontroller Macro Ring Lite MR-14EX II ved å bruke kontrollene på EOS-kameraet eller via en lett leselig punktmatriseskjerm. En klar LED modelleringslampe gjør det enklere å fokusere og komponere i lite lys, samtidig som egendefinerte innstillinger gjør at du kan tilpasse funksjoner personlig, slik at de passer måten du jobber på.

Pålitelig ytelse du kan stole på


Rask, stille resirkulering sikrer at du er klar til å ta bilder i rett øyeblikk. Macro Ring Lite MR-14EX II er klart til å ta bilder igjen bare 5,5 sekunder etter en fullstendig utladning. En selvrensende tilbehørssko med tolinjers elektronisk overføring sikrer at du får riktig tilkobling til kameraet.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, funksjonene og hva den kan gjøre.