Cinema-objektiver

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Et rimelig Canon Cinema-objektiv med storformat og Cine-Servo-funksjoner av høy kvalitet.

Fordeler

 • Kompatibilitet med Canon EF-fatning gir støtte for rask og nøyaktig Dual Pixel CMOS-autofokusering, strømforsyning fra kameraet til objektivet, automatisk innhenting av objektivmetadata for enkel etterbehandling og objektivfunksjoner som korrigering av vignettering.

 • Spesiallaget videoobjektiv med en brennvidde på 18–80 mm og en optisk zoom på 4,4x

 • Avanserte funksjoner gjør Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S til det ideelle objektivet for profesjonelle filmfotografer eller avanserte amatører

 • Valgfritt Canon ZSG-C10 eksternt zoomgrep (selges separat) har jevn zoombetjening og en dedikert enkeltbilde-AF-knapp, og du kan bruke det håndholdt, skulderholdt eller på stativ

 • Overlegen Canon-optikk gir et stabilt lysstyrkenivå på T4.4 (F4) i hele zoomområdet

 • DC- og USM-motorer for rask, jevn og stillegående servozoom og fokusbetjening

 • Tre innstillinger for bildestabilisering gir skarpe videobilder

 • Objektivet er enkelt å bruke, og den lette vekten på 1,2 kg betyr at det også kan festes til droner

 • 9-bladers irisblender bidrar til å skape vakker, filmatisk bakgrunnsuskarphet

 • Høy optisk oppløsning og optomekanisk utforming som oppfyller alle krav til 4K-opptak

 • Betydelig redusert fokusvariasjon betyr mindre forvrengning og mer stabile opptak

Detaljerte funksjoner

 • Profesjonell Cine-optikk for filmfotografer

  Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (Compact Cine Servo-objektiv) er utformet for å oppfylle behovene til både profesjonelle filmfotografer og avanserte hobbyfilmfotografer. Det kan brukes blant annet til filmer, dokumentarer, bedriftsvideoer og i brylluper. Objektivet har en kraftig 4,4x optisk zoom og 18–80 mm brennvidde, veier bare 1,2 kg, men har presise servozoom- og fokusfunksjoner som gir alle opptak et profesjonelt utseende. Det er dermed et allsidig objektiv som kan brukes til alle mulige formål.

 • Alle fordelene ved kompatibilitet med EF-fatning

  Canon Compact Cine Servo-objektivet er utviklet for å fungere sammen med Canons speilreflekskameraer med EF-fatning og kompatible videokameraer med avtakbart objektiv. Objektivet drar derfor nytte av de mange funksjonene til Canons EF-fatning, inkludert tre innstillinger for bildestabilisering og superrask autofokusering. Kraftig Dual Pixel CMOS AF betyr at du raskt og presist kan fokusere med et enkelt knappetrykk, mens kontinuerlig AF gjør det mulig å spore motivet uten at du mister fokus. Korrigering av vignettering hjelper til med å opprettholde en jevn belysning i hele bildet mens objektivet og kameraet kommuniserer konstant. På grunn av dette kan hente inn objektivmetadata som gjør etterbehandlingen enklere og du kan til og med velge et T-nummer eller F-nummer på kameraets skjerm.

 • Vakker bokeh

  En av tingene som kjennetegner en god video, er en iøynefallende dybdeskarphet som trekker seerens oppmerksomhet mot motivet. Det er enkelt å oppnå en særegen bakgrunnsuskarphet i videoene dine. Canon Compact Cine Servo-objektivet har en 9-bladers irisblender, noe som gjør at lyse punkter gjengis i en behagelig bakgrunnsuskarphet som gjør at arbeidet ditt skiller seg ut.

 • Redusert fokusvariasjon

  Hvis du bruker stillbildeobjektiver til videoprosjekter, kan det oppstå problemer med fokusvariasjon. Fokusvariasjon er den lille perspektivforvrengningen som foregår når et objektiv zoomer inn og ut, men Canon Compact Cine Servo-objektivet er et objektiv laget spesielt for filmfotografering, og det er derfor konstruert slik at fokusvariasjonen og forvrengningen blir minst mulig.

 • Optikk av 4K-kvalitet

  Canon Compact Cine Servo-objektivet er laget for å være fremtidssikret. Canons teknikere har sørget for presis oppløsning fra midten av objektivet til kanten, mens modulasjonsoverføringsfunksjonen har blitt optimalisert for kravene til 4K-kameraer. Med redusert kromatisk avvik og fargebalanse perfekt tilpasset andre Canon Cinema EOS-objektiver gir Canon Compact Cine Servo-objektivet enestående bildekvalitet uansett om du filmer i 4K eller HD.

 • Valgfritt avtakbart ZSG-C10-servogrep

  Det valgfrie Canon ZSG-C10-zoomgrepet er utformet spesielt for Compact Cine Servo-objektivet, noe som gir helt nye opptaksmuligheter og gjør det mulig med velfungerende fjernstyrt aktivering av zoomservoen og enkeltbilde-AF. ZSG-C10 kobles til objektivet via en 20-pinners kabel og kan betjenes mens det er montert på objektivrøret (for komfortabel skulderholdt filming) eller når det er løsnet fra objektivet og brukes håndholdt. ZSG-C10 leveres med en vippebryter som er enkel å betjene, start/stopp-opptaksknapp, enkeltbilde-AF-knapp og en justerbar gripevinkel for optimal komfort.

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S
Omtale