Canon EOS C300 Mark II

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Fyll ut skjemaet

Banebrytende teknologi for kreativ filmskaping

Solid, kraftig og brukervennlig. Med EOS C300 Mark II får du 4K-/Full HD-videoopptak med fantastisk kvalitet og utrolige 15 trinns dynamisk rekkevidde, ekstern RAW-utgang og Canon Log2 som hjelper deg med å realisere din kreative visjon.

0%

  Vi presenterer EOS C300 Mark II

  Ta opp og se bildekvalitet på et helt nytt nivå

  capture and see

  Bilder med utrolig høy oppløsning

  En forbedret Super 35 mm Canon CMOS-sensor på 8,85 megapiksler som er spesielt utviklet for videoopptak, tar førsteklasses bilder med høy oppløsning og høy følsomhet, lite støy og enestående detaljrikdom.

  Full control

  capture and see

  Svært allsidig XF-AVC-kodek

  Gled deg over et utvidet utvalg av kreative opptaksmuligheter av høy kvalitet med den meget allsidige XF-AVC H.264-kodeken. Ta opp imponerende 4K-video med opptil 410 Mbps / 10-biter for enkel integrering med eksisterende 4K-arbeidsflyter, og velg enkelt den kombinasjonen av oppløsning og kodek som passer produksjonen din best.

  Avansert bildebehandling i Full HD

  HD-behandling med oversampling er en avansert debayer-algoritme for bildebehandling, som effektivt utnytter de store kreftene til 4K-bildeopptak i Full HD. Kameraet tar et 4K-bilde, og RGB-kanalene deles inn i tre individuelle 4K-signaler på 8 megapiksler. Deretter blir 4K RGB-signalene satt sammen og skalert ned internt til et Full HD-signal (1920 x 1080). Dette forbedrer den oppfattede oppløsningen, og lar deg ta opp et betydelig renere Full HD-bilde.

  bayer

  Bilder med høy dynamisk rekkevidde med Canon Log 3*, Log 2, Log og Wide DR Gamma

  hdr tab hdr tab

  Canon Log Gamma-kurver

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Den originale Canon Log-innstillingen er installert i alle kameraer i Cinema EOS-serien. Den oppnår en dynamisk rekkevidde på opptil 12 trinn og gir gode resultater med relativt enkel gradering.

  Canon Log2

  Canon Log 2 øker den dynamiske rekkevidden opptil 15 trinn. Denne kurven er svært kompatibel med godt etablerte Cineon-arbeidsflyter for maksimal graderingsfleksibilitet og er spesielt god til å opprettholde skyggedetaljer.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 gir en utvidet dynamisk rekkevidde på opptil 14 trinn og deler de relativt enkle graderingsegenskapene til den opprinnelige Canon Log, samtidig som den bevarer bedre høylysdetaljer.

  * Kan kreve fastvareoppdatering.

  Økt behandlingskraft med Dual DIGIC DV5

  Ved å bruke Canons DIGIC DV5-prosessor har EOS C300 Mark II betydelig mer behandlingskraft enn sin forgjenger. Dette gjør det mulig å ta opp 4K-video med høy bithastighet, i tillegg til støtte for Canon Log2 Gamma og mange andre viktige kamerafunksjoner.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Fang inn motiver i bevegelse mer presist

  Sensorens utlesningshastighet er betydelig forbedret, noe som gir enda mindre forvrengning fra rullende lukker, slik at selv motiver i bevegelse beholder sin korrekte form bedre.

  Oppgrader visningen din

  Den valgfrie EVF-V70-søkeren gir enestående bildekvalitet, med et bredt fargespekter, fra OLED-skjermen på 1920 x 1080 piksler, noe som gjør denne til et godt valg for viktige 4K-prosjekter. En forstørrelsesmodus er viktig for kritisk fokusering, og sebramønster hjelper med å måle eksponeringen.

  Fire knapper som kan tilordnes og en intuitiv menyjoystick gir deg full kontroll slik at du kan holde fokus på det som skjer foran deg.

  eos c700 evf

  Enkel realisering av dine kreative visjoner

  EOS C300 Mark II

  Ta opp imponerende 4K-bilder internt

  Du kan gjøre opptak i imponerende 4K-/UHD-kvalitet på opptil 410 Mbps / 10 biter på to interne CFast 2.0™-minnekort samtidig. Da drar du nytte av VPG130-standarden, som garanterer en kontinuerlig skrivehastighet på minst 130 Mbps.* 2K proxyfiler kan lagres på SD-kort, samtidig som 4K RAW-opptak kan sendes som utdata til eksterne enheter, for å få en effektiv arbeidsflyt. Utnytt mulighetene med 4K-bilder i opptak i Full HD, med høyere kvalitet og betydelig renere resultater ved hjelp av HD-behandling med oversampling.

  * Krever kanskje en fastvareoppdatering. Mer…

  • Canon er en godkjent lisensinnehaver av CFast 2.0™-varemerket, som kan være registrert i ulike jurisdiksjoner.

  Automatiske funksjoner: Bare plukk opp kameraet og begynn å filme.

  EOS C300 Mark IIs innovative automatiske funksjoner gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer foran kameraet. Disse inkluderer Dual Pixel CMOS AF med 80 % horisontal og 80 % vertikal sensordekning, AF-ansiktsgjenkjenning (med kompatible objektiver) og automatisk hvitbalanse, slik at du ikke går glipp av fotoanledningen. Forbedret AF gjør det mulig å velge AF-hastighet (med kompatible objektiver), og AF-motivfølging sikrer at fokuset er mer naturlig.

  Vær trygg på opptakene uansett lysforhold

  Film hvor som helst, og ta opp video med lite støy i alle slags utfordrende opptakssituasjoner ved hjelp av et stort ISO-område på opptil ISO 102 400 som gir økt følsomhet og ytelse uten sidestykke under dårlige lysforhold. Innebygde ND-filtre gir mulighet for ytterligere 10 trinns eksponeringskontroll (i utvidelsesmodus) i sterkt lys eller når en større blenderåpning er nødvendig.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Høy lydkvalitet som overgår CD-kvalitet

  EOS C300 Mark II støtter LPCM 24-biters / 48 kHz lyd for bedre lydkvalitet enn CD-kvalitet. Det har fire kanalers lydkilde, inkludert mikrofonkontakt, intern monomikrofon og to XLR-terminaler, som gjør det mulig å velge og blande flere lydkilder for å ta opp lyd med en stemningsfylt følelse.

  Enormt utvalg av utskiftbare objektiver, EF- og PL-fatninger

  Utvid de kreative mulighetene dine med mer enn 90 av Canons nåværende utskiftbare EF- og EF Cinema-objektiver. Støtte for servozoom gir enda større opptaksfleksibilitet. Kameraets EF-objektivfatning kan byttes til EF-fatning med Cinema Lock eller til PL-fatning og tilbake igjen av et godkjent servicesenter.

  EOS C300 Mark II

  Sømløs integrering med profesjonelle arbeidsflyter

  Nytt XF-AVC-format for enkel integrering

  Det nyutviklede XF-AVC-4K-filformatet kan lett integreres med eksisterende arbeidsflyter, mens samtidig opptak av proxy-filer i 2K eller Full HD til SD-kortet i samme format ytterligere øker effektiviteten i etterproduksjon.

  Bredt utvalg av fargespektre

  EOS C300 Mark II har en rekke fargespektre som passer arbeidsflyten din og mediene du produserer, inkludert BT.2020, Canon Cinema Gamut og DCI-P3.

  Videogalleri

  EOS C300 Mark II

  Bak kulissene

  Fotografering av Münchens bysurfere

  La deg inspirere

  Spesifikasjoner

  4K

  2K

  Full HD 1080

  To DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Wide DR Gamma

  CFast 2.0

  Oversampling

  Teknologi for ansiktsgjenkjenning

  • Canon er en godkjent lisensinnehaver av CFast 2.0™-varemerket, som kan være registrert i ulike jurisdiksjoner.
  Innholdet i esken
  CinemaEOSProducts

  Vil du vite mer

  Bli enda bedre i ditt arbeid med bilder og video, få mer informasjon om hvordan du får det optimale ut av ditt Canon-produkt

  Book et møte med en Canon ekspert

  Anbefalt for deg