Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Denne robuste, kompakte Super G3-laserfaksen med stor LCD-skjerm, høy hastighet og automatisk tosidig dokumentmater er perfekt for daglig bruk i alle bedrifter.

Fordeler

  • Robust, kompakt Super G3-faks
  • Stort, 512-siders* standardminne
  • Rask faksing med 39 ettrykks kortnumre og 200 kodede kortnumre
  • Automatisk tosidig utskrift, kopiering og faksing
  • Høy utskrifts- og kopihastighet på 25 sider/minutt
  • Svært energisparende

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS FAX-L410

Rask faksing


Denne raske laserfaksen med skriver og kopimaskin har en robust utforming som gjør den perfekt for å håndtere de daglige behovene på et travelt kontor. Produktiviteten forbedres siden lite tid kastes bort på å vente ved faksmaskinen. Det er mulig å motta flere fakser raskt uten at linjen blokkeres, noe som sparer enda mer tid, og høy overføringshastighet reduserer telefonkostnadene.

Mer produktiv faksing uten problemer


Du trenger ikke bekymre deg for om fakser blir mottatt hvis papir eller toner brukes opp når du ikke er på kontoret, fordi i-SENSYS FAX-L410 lagrer faksene i det store minnet på 512 sider*. Du kan til og med skanne fakser til minnet for å sende dem senere. Toveis tilgang betyr at du kan gjøre dette samtidig som innkommende fakser mottas. Canons unike teknologi for Ultra High Quality 256 gråtoners bildebehandling sikrer klarere faksdetaljer, selv når grafikk eller bilder kombineres med tekst.

Større effektivitet


i-SENSYS FAX-L410 forenkler bruken med et stort, intuitivt LCD-display. Det går raskt å fakse med 39 ettrykks kortnumre og 200 kodede kortnumre, som lagrer ofte brukte numre slik at det ikke er nødvendig å slå dem hver gang. Papirkapasiteten på 250 ark reduserer tiden som må brukes på å fylle papirkassetten. Med telefonrør som standard er det mulig å motta samtaler på samme linje og sende fakser manuelt, noe som er nyttig hvis du trenger å ringe mottakeren først.

Bruk mindre papir og reduser bortkastet tid


Med automatisk tosidig utskrift som standard sparer du penger ved å redusere papirforbruket. Automatisk tosidig dokumentmater (DADF) gjør det også enklere å kopiere og fakse tosidige dokumenter, siden de kan skannes i én operasjon.

Rask laserutskrift


Bruk i-SENSYS FAX-L410, med høy hastighet på 25 sider/minutt for kopiering og laserutskrift, som en ekstra laserskriver for arbeidsgruppen. Du trenger ikke vente på utskrifter, kopier og innkommende fakser med teknologi for rask første utskrift som eliminerer oppvarmingstid fra dvalemodus.

Svært energisparende


Spar strøm og kostnader med i-SENSYS FAX-L410s bærekraftige funksjoner. Den er Energy Star®-sertifisert og bruker kun 1,4 watt i dvalemodus. Alt-i-ett-kassettene, som kombinerer toner, trommel og rengjøringsenheter for å redusere vedlikeholdsbehovet og forbedre driftssikkerheten, minimerer behovet for forbruksartikler og kan enkelt resirkuleres.
*Basert på ITU-T-standardskjema nr. 1

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS FAX-L410, funksjonene og hva den kan gjøre.

Handset as standard

Håndsett som standard

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Copy

Copy

Duplex Automatic Document Feeder

Tosidig automatisk dokumentmater

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

Brosjyre

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Derfor bør du velge tonerkassetter fra Canon til laserskriveren din

Finn ut mer