Presisjonsutskriftsteknologi

Når det dreier seg om den faktiske utskriftsprosessen, er vår intelligente i-SENSYS skriverteknologi avgjørende i forhold til å forbedre både fargekvaliteten og maskinens ytelse.

Vertical In-Line Engine gir høy utskriftshastighet, både i sort-hvitt og farger. Innovativ design gjør enheten så kompakt som mulig og resulterer også i kort ventetid før første utskrift. For å gjøre utskriften enda raskere, brukes en Twin Beam lasermotor til å registrere utskriftsbildet på en fotofølsom trommel.

Automatic Image Refinement (AIR)-teknologien jevner automatisk ut ujevne kanter på tekst og grafikk, for å oppnå en kvalitet som tilsvarer en høyere utskriftsoppløsning. Color On-Demand fikseringsteknologi gir meget rask oppvarming, samtidig som strømforbruket reduseres med opptil 75 % sammenlignet med konvensjonelle trommelfikseringssystemer.

Vår sfæriske S-Toner skaper detaljert tonerbilde og presis overføring, slik at resultatet blir fargebilder med eksepsjonelt høy kvalitet. Canons alt-i-ett-kassetter sikrer ren og vedlikeholdsfri betjening og – mest imponerende av alt – kontinuerlig høy utskriftskvalitet gjennom hele produktets levetid.

Kompatible modeller:

spacer
					image
Nyvinninger
Quick First-Print
On-Demand fiksering
Intelligent fargeteknologi
Intelligent fargeteknologi
Skanneteknologi
Bildeteknologi
Utskriftsteknologi
Miljø
Spar strøm, reduser kostnader
Resirkulering av kassetter
Produktivitet
Tosidige utskrifter og kopier
Nettverksløsninger
Alt-i-ett-kassett
Kassett
Finn riktig kassett
Nyttig informasjon
Service
Easy Service Plan
Innlogging for produkteiere