Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Rask og effektiv 3-i-1 svart-hvitt-laserskriver som kombinerer utskrift, kopiering og skanning i én praktisk, kompakt enhet. Enkel betjening takket være ettrykkstaster og justerbart kontrollpanel.

Fordeler

  • Kompakt og stilig 3-i-1 svart-hvitt-laserenhet: Skriver, kopimaskin og skanner
  • Vær produktiv med utskrifts- og kopihastighet på 23 sider/minutt i svart-hvitt
  • Enkel betjening med justerbar LCD-skjerm
  • Ingen ventetid med rask første utskrift
  • Fang opp hver eneste detalj med fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF211

Plassbesparende 3-i-1-skriver


Denne stilige og kompakte multifunksjonsskriveren med svart-hvitt-laser kombinerer utskrift, kopiering og skanning i én plassbesparende enhet. Med profesjonell utskriftskvalitet og enkel betjening er den en perfekt skrivebordsløsning for små kontorer og hjemmekontorer.

Rask utskrift og kopiering


Du behøver ikke å vente ved maskinen på at dokumentene skal skrives ut, takket være hurtig A4-laserutskrift i svart-hvitt og kopieringshastighet på 23 sider/minutt, samt rask første utskrift fra dvalemodus.

Resultater av profesjonell kvalitet


En kombinasjon av utskriftskvalitet på opptil 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner gir profesjonelle utskrifter og kopier med skarp, tydelig tekst og jevn grafikk. Forbedret fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi som fanger opp hver eneste detalj.

Rask, enkel betjening


i-SENSYS MF211 er rask og enkel å betjene, og har et allsidig, justerbart LCD-skjermpanel med 5 linjer som viser deg all nødvendig informasjon. Panelet kan reises vertikalt eller legges ned, alt etter hva som passer deg best. Det er enkelt å opprette effektive arbeisflyter for skanning og kopiering med ettrykkstastene, så det er lett å sende skanninger til fil eller spare papir ved å kopiere flere sider på ett ark.

Energieffektiv


Canons On-Demand-fikseringsteknologi gir praktisk talt ingen oppvarmingstid, og bidrar til å redusere strømforbruket uten å påvirke ytelsen. Denne enheten har et typisk strømforbruk som er ledende i sin klasse, og bruker bare 1,6 watt i dvalemodus.

Stillemodus


Denne multifunksjonsenheten er stillegående i ventemodus, og har stillemodus som sørger for redusert utskriftsstøy i stille miljøer, slik at du kan arbeide uten å forstyrre andre.

Alt-i-ett-kassett


Alt-i-ett-tonerkassetter som enkelt kan resirkuleres, kombinerer toner, trommel og rengjøringsenheter for å redusere vedlikeholdsbehovet, øke påliteligheten og minimere bruken av forbruksartikler.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF211, funksjonene og hva den kan gjøre.

Copy

Copy

USB connection

USB-tilkobling

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

Quiet printing mode

Stillemodus for utskrift

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Tilting control panel

Vinklet kontrollpanel

Neste steg

Relaterte produkter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.