Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Del utskrifts-, kopi- og skannefunksjoner sømløst med denne Wi-Fi-, nettverks- og mobilklare 3-i-1 svart-hvitt-laserskriveren. Den er rask, brukervennlig og energieffektiv, og har justerbart kontrollpanel og ettrykkstaster.

Fordeler

  • Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar, 3-i-1 svart-hvitt-laser, kopier, skriv ut og skann
  • Enkelt å skrive ut fra iOS- og Android-enheter
  • Vær produktiv med utskrifts- og kopihastighet på 23 sider/minutt i svart-hvitt
  • Ingen ventetid med rask første utskrift
  • Raskere skanning og kopiering med ettrykkstaster

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF212w

Tilkoblingsklar 3-i-1-enhet for små kontorer


Denne raske multifunksjonsskriveren med svart-hvitt-laser er stilig og enkel å koble til, og kombinerer utskrift, kopiering og skanning i én plassbesparende enhet. Med Wi-Fi, Ethernet- og mobiltilkobling for enkel deling av funksjoner, samt profesjonell utskriftskvalitet og enkel betjening, er dette den perfekte skrivebordsløsningen for små kontorer.

Wi-Fi for sømløs deling


Med denne Wi-Fi-, nettverks- og smarttelefonklare enheten kan du koble deg til sømløst akkurat slik du vil. Innebygd støtte for Apple AirPrint™ og bransjestandarden Mopria™ oppdager automatisk skriveren for utskrift av dokumenter direkte fra iPhone eller iPad og Mopria-kompatible Android-enheter. Med Canons gratis Mobile Printing-app kan du også sende utskrifter trådløst til skriveren fra Apple iOS- eller Android 4-enheter.

Rask utskrift og kopiering


Du behøver ikke å vente ved maskinen på at dokumentene skal skrives ut, takket være hurtig A4-laserutskrift i svart-hvitt og kopieringshastighet på 23 sider/minutt samt rask første utskrift fra dvalemodus.

Resultater av profesjonell kvalitet


En kombinasjon av utskriftskvalitet på opptil 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner gir profesjonelle utskrifter og kopier med skarp, tydelig tekst og jevn grafikk. Forbedret fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi som fanger opp hver eneste detalj i originalene. Send skanninger til en datamaskin med brukervennlig nettverksskanning.

Rask, enkel betjening


i-SENSYS MF212w er rask og enkel å betjene, og har et allsidig, justerbart LCD-skjermpanel med 5 linjer som viser deg all nødvendig informasjon. Panelet kan reises vertikalt eller legges ned, alt etter hva som passer deg best. Det er enkelt å opprette effektive arbeisflyter for skanning og kopiering med ettrykkstastene, så det er lett å sende skanninger til fil eller spare papir ved å kopiere flere sider på ett ark.

Energieffektiv


Canons On-Demand-fikseringsteknologi gir praktisk talt ingen oppvarmingstid, og bidrar til å redusere strømforbruket uten å påvirke ytelsen. Denne enheten har et typisk strømforbruk som er ledende i sin klasse, og bruker bare 1,6 watt i dvalemodus.

Stillemodus


Denne multifunksjonsenheten er stillegående i ventemodus, og har stillemodus som sørger for redusert utskriftsstøy i stille miljøer, slik at du kan arbeide uten å forstyrre andre.

Alt-i-ett-kassett


Alt-i-ett-tonerkassetter som enkelt kan resirkuleres, kombinerer toner, trommel og rengjøringsenheter for å redusere vedlikeholdsbehovet, øke påliteligheten og minimere bruken av forbruksartikler.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF212w, funksjonene og hva den kan gjøre.

Copy

Copy

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

USB connection

USB-tilkobling

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

Network scanning

Nettverksskanning

Quiet printing mode

Stillemodus for utskrift

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tilting control panel

Vinklet kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.