Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Denne energieffektive alt-i-ett svart-hvitt-laserskriveren er nettverksklar og full av funksjoner som øker produktiviteten, kan deles sømløst over hele kontoret og er enkel å bruke med justerbart panel og berøringsskjerm.

Fordeler

  • Nettverksklar, stilig og kompakt alt-i-ett svart-hvitt-laserskriver
  • Enkelt å skrive ut fra iOS- og Android-enheter
  • Vær produktiv med utskrifts- og kopihastighet på 23 sider/minutt i svart-hvitt
  • Enkel betjening med justerbart panel og stor berøringsskjerm
  • Ingen ventetid med rask første utskrift-modus

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF216n

Produktiv alt-i-ett-enhet med nettverkstilkobling for små kontorer


Denne stilige, raske alt-i-ett svart-hvitt-laserskriveren har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og faks i én kompakt, plassbesparende enhet. Med Ethernet-tilkobling for enkel deling av funksjoner på nettverket, samt profesjonell utskriftskvalitet og enkel betjening, er dette den perfekte skrivebordsløsningen for små kontorer.

Rask utskrift og kopiering


Du behøver ikke å vente ved maskinen på at dokumentene skal skrives ut, takket være hurtig A4-laserutskrift i svart-hvitt og kopieringshastighet på 23 sider/minutt samt rask første utskrift fra dvalemodus. Det er lett å skanne og kopiere flere sider, takket være en 250-arks papirkassett og integrert 35-arks ADM.

Resultater av profesjonell kvalitet


En kombinasjon av utskriftskvalitet på opptil 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner gir profesjonelle utskrifter og kopier med skarp, tydelig tekst og jevn grafikk. Forbedret fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi som fanger opp hver eneste detalj i originalene. Send skanninger til en datamaskin med brukervennlig nettverksskanning.

Rask, enkel berøringsbetjening


i-SENSYS MF216n er rask og enkel å betjene, og har et allsidig, justerbart LCD-skjermpanel med en stor LCD-berøringsskjerm som viser deg all nødvendig informasjon. Panelet kan reises vertikalt eller legges ned, alt etter hva som passer deg best. Det er enkelt å konfigurere effektive arbeisflyter for skanning og kopiering med ettrykkstastene, så det er lett å sende skanninger til fil eller spare papir ved å kopiere flere sider på ett ark.

Energieffektiv


Canons On-Demand-fikseringsteknologi gir praktisk talt ingen oppvarmingstid, og bidrar til å redusere strømforbruket uten å påvirke ytelsen. Denne enheten har et typisk strømforbruk som er ledende i sin klasse, og bruker bare 1,6 watt i dvalemodus.

Stillemodus


Denne multifunksjonsenheten er stillegående i ventemodus, og har stillemodus som sørger for redusert utskriftsstøy i stille miljøer, slik at du kan arbeide uten å forstyrre andre.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og kontinuerlig høy kvalitet på utskriftene. Den originale Canon-tonerkassetten inneholder toner, trommel og rengjøringsenhet, og kan byttes ut i løpet av sekunder uten søl eller problemer.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF216n, funksjonene og hva den kan gjøre.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmater

Copy

Copy

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

Network scanning

Nettverksskanning

Quiet printing mode

Stillemodus for utskrift

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Tilting control panel

Vinklet kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Touch panel

Berøringspanel

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.