Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Denne alt-i-ett svart-hvitt-laserskriveren er Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar og har sømløs tilkobling fra hele kontoret. Den er full av funksjoner som øker produktiviteten, og er rask, enkel å bruke og energieffektiv.

Fordeler

  • Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar alt-i-ett svart-hvitt-laserskriver
  • Enkelt å skrive ut fra iOS- og Android-enheter
  • Vær produktiv med utskrifts- og kopihastighet på 23 sider/minutt i svart-hvitt
  • Enkel å bruke med justerbart panel, berøringsskjerm og ettrykkstaster
  • Ingen ventetid med rask første utskrift

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF217w

Produktiv, tilkoblingsklar alt-i-ett-skriver for små kontorer


Denne stilige og raske alt-i-ett svart-hvitt-laserskriveren med gode tilkoblingsmuligheter har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og faks i én kompakt, plassbesparende enhet. Med Wi-Fi, Ethernet- og mobiltilkobling for enkel deling av funksjoner, samt profesjonell utskriftskvalitet og enkel betjening med berøringsskjerm, er dette den perfekte skrivebordsløsningen for små kontorer.

Wi-Fi for sømløs deling


Med denne Wi-Fi-, nettverks og mobilklare enheten kan du koble deg til sømløst akkurat slik du vil. Innebygd støtte for Apple AirPrint™ og Mopria™ oppdager automatisk skriveren for utskrift av dokumenter direkte fra iPhone eller iPad og Mopria-sertifiserte enheter. Med Canons gratis Mobile Printing-app kan du også sende utskrifter trådløst til skriveren fra Apple iOS- eller Android-enheter.

Rask utskrift og kopiering


Du behøver ikke å vente ved maskinen på at dokumentene skal skrives ut, takket være hurtig A4-laserutskrift i svart-hvitt og kopieringshastighet på 23 sider/minutt samt rask første utskrift, selv fra dvalemodus. Det er lett å skrive ut, skanne og kopiere flere sider, takket være en 250-arks papirkassett og integrert 35-arks ADM.

Resultater av profesjonell kvalitet


En kombinasjon av utskriftskvalitet på opptil 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner gir profesjonelle utskrifter og kopier med skarp, tydelig tekst. Forbedret fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi som fanger opp hver eneste detalj i originalene. Send skanninger til en datamaskin med nettverksskanning.

Rask, enkel betjening


i-SENSYS MF217w er rask og enkel å betjene, og har et allsidig, justerbart skjermpanel med en stor LCD-skjerm med berøringsfunksjon. Panelet kan reises vertikalt eller legges ned, alt etter hva som passer deg best. Det er enkelt å konfigurere effektive arbeidsflyter for skanning og kopiering med de raske ettrykkstastene.

Energieffektiv


Canons On-Demand-fikseringsteknologi gir praktisk talt ingen oppvarmingstid, og bidrar til å redusere strømforbruket uten å påvirke ytelsen. Med et typisk strømforbruk som er ledende i sin klasse, bruker denne enheten så lite som 1,6 watt i dvalemodus.

Stillemodus


Stillemodus sørger for mindre utskriftsstøy i stille omgivelser, slik at du kan arbeide uten å forstyrre andre.

Alt-i-ett-kassett


Alt-i-ett-tonerkassetter som enkelt kan resirkuleres, kombinerer toner, trommel og rengjøringsenheter for å redusere vedlikeholdsbehovet, øke påliteligheten og minimere bruken av forbruksartikler.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF217w, funksjonene og hva den kan gjøre.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmater

Copy

Copy

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

Network scanning

Nettverksskanning

Quiet printing mode

Stillemodus for utskrift

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tilting control panel

Vinklet kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Touch panel

Berøringspanel

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.