Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Kraftig, nettverksklar alt-i-ett svart-hvitt-laserskriver for travle, små kontorer. Øk produktiviteten med rask, automatisk tosidig utskrift og automatisk dokumentmater. Opprett effektive arbeidsflyter med raske ettrykkstaster.

Fordeler

  • Nettverksklar, stilig og kompakt alt-i-ett svart-hvitt-laserskriver
  • Enkelt å skrive ut fra iOS- og Android-enheter
  • Enkel betjening med justerbart panel og stor berøringsskjerm
  • Ingen ventetid med rask første utskrift
  • Oppnå mer med tosidig utskrift

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF226dn

Kraftig, tilkoblingsklar alt-i-ett-enhet


Denne kompakte og stilige alt-i-ett svart-hvitt-laserskriveren kombinerer profesjonell kvalitetsskriver, skanner, kopimaskin og faks i én plassbesparende enhet. Skriveren er nettverksklar, og de produktivitetsfremmende funksjonene kan deles sømløst over hele kontoret, noe som gjør dette til det perfekte valget for å øke effektiviteten på alle travle kontorer.

Rask utskrift og kopiering


Du behøver ikke å vente på at dokumentene skal skrives ut, takket være hurtig A4-laserutskrift i svart-hvitt og kopieringshastighet på 27 sider/minutt samt rask første utskrift fra dvalemodus.

Resultater av profesjonell kvalitet


En kombinasjon av utskriftskvalitet på opptil 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner gir imponerende dokumenter med tydelig tekst og jevn grafikk i gråtoner. Forbedret fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi som fanger opp hver eneste detalj i originalene. Send skanninger til en datamaskin med brukervennlig nettverksskanning.

Effektiv tosidig utskrift


Det er raskt og effektivt å skanne og kopiere flere sider takket være en integrert tosidig automatisk dokumentmater for 35 ark og en 250-arks papirkassett. Spar penger på papir og skriv ut dokumenter som ser profesjonelle ut med automatisk tosidig utskrift.

Rask, enkel og stille betjening


i-SENSYS MF226dn er rask og enkel å betjene, og har et allsidig, justerbart LCD-skjermpanel med en stor LCD-berøringsskjerm som viser deg all nødvendig informasjon. Panelet kan reises vertikalt eller legges ned, alt etter hva som passer deg best. Det er enkelt å opprette effektive arbeisflyter for skanning og kopiering med ettrykkstastene, så det er lett å sende skanninger til fil eller spare papir ved å kopiere flere sider på ett ark. Stillemodus sørger for mindre utskriftsstøy i stille omgivelser, slik at du kan arbeide uten å forstyrre andre.

Markedsledende strømsparing


Canons On-Demand-fikseringsteknologi gir praktisk talt ingen oppvarmingstid, og bidrar til å redusere strømforbruket uten å påvirke ytelsen. Med et typisk strømforbruk som er ledende i sin klasse, bruker denne enheten bare 1,7 watt i dvalemodus.

Alt-i-ett-kassett


Den resirkulerbare alt-i-ett-kassetten sørger for vedlikeholdsfri drift og pålitelig høy kvalitet på utskriftene. Den originale Canon-tonerkassetten inneholder toner, trommel og rengjøringsenhet, og kan byttes ut i løpet av sekunder uten søl eller problemer.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF226dn, funksjonene og hva den kan gjøre.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmater

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Copy

Copy

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

Network scanning

Nettverksskanning

Quiet printing mode

Stillemodus for utskrift

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Tilting control panel

Vinklet kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Touch panel

Berøringspanel

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.