Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Kraftig og allsidig trådløs alt-i-ett svart-hvitt-laserskriver med mobil- og nettverkstilkobling for krevende, små kontormiljø. Vær mer produktiv med rask tosidig skanning, kopiering og utskrift.

Fordeler

  • Wi-Fi-, nettverks- og mobilklar alt-i-ett svart-hvitt-laserskriver
  • Enkelt å skrive ut fra iOS- og Android-enheter
  • Enkel å bruke med justerbart panel, berøringsskjerm og ettrykkstaster
  • Ingen ventetid med rask første utskrift
  • Oppnå mer med tosidig utskrift, skanning og kopiering

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF229dw

Kraftig, tilkoblingsklar alt-i-ett-enhet


Denne kompakte og stilige alt-i-ett-enheten kombinerer profesjonell kvalitetsskriver, skanner, kopimaskin og faks i én plassbesparende enhet. De produktivitetsfremmende funksjonene kan deles sømløst over kontornettverk, trådløst nettverk eller via smartenhet, noe som gjør dette til det perfekte valget for å øke effektiviteten på ethvert travelt kontor.

Sømløs deling


Med denne Wi-Fi-, nettverks- og mobilklare enheten kan du koble deg til sømløst akkurat slik du vil. Innebygd støtte for Apple AirPrint™ og Mopria™ oppdager automatisk skriveren for utskrift av dokumenter direkte fra iPhone eller iPad og Mopria-sertifiserte enheter. Med Canons gratis Mobile Printing-app kan du også skrive ut trådløst fra en Apple iOS- eller Android-enhet.

Rask utskrift og kopiering


Du behøver ikke å vente på at dokumentene skal skrives ut, takket være hurtig A4-laserutskrift i svart-hvitt og kopieringshastighet på 27 sider/minutt, samt rask første utskrift, selv fra dvalemodus.

Resultater av profesjonell kvalitet


En kombinasjon av utskriftskvalitet på opptil 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner gir imponerende dokumenter med tydelig tekst og jevn grafikk i gråtoner. Forbedret fargeskanning på opptil 9600 x 9600 dpi som fanger opp hver eneste detalj i originalene. Send skanninger til en datamaskin med nettverksskanning.

Effektiv tosidig utskrift og skanning


Det er raskt og effektivt å skanne og kopiere flere sider takket være en integrert tosidig automatisk dokumentmater for 50 ark. Skann tosidige dokumenter uten problemer og spar penger til papir med tosidig utskrift.

Rask, enkel og stille betjening


i-SENSYS MF229dw er rask og enkel å betjene, og har et allsidig, justerbart skjermpanel med en stor LCD-skjerm med berøringsfunksjon. Panelet kan reises vertikalt eller legges ned, alt etter hva som passer deg best. Det er enkelt å opprette effektive arbeidsflyter for skanning og kopiering med de raske ettrykkstastene. Stillemodus sørger for mindre utskriftsstøy i stille omgivelser, slik at du kan arbeide uten å forstyrre andre.

Markedsledende strømsparing


Canons On-Demand-fikseringsteknologi gir praktisk talt ingen oppvarmingstid, og bidrar til å redusere strømforbruket uten å påvirke ytelsen. Denne enheten har et typisk strømforbruk som er ledende i sin klasse, og bruker så lite som 1,7 watt i dvalemodus.

Alt-i-ett-kassett


Alt-i-ett-tonerkassetter som enkelt kan resirkuleres, kombinerer toner, trommel og rengjøringsenheter for å redusere vedlikeholdsbehovet, øke påliteligheten og minimere bruken av forbruksartikler.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF229dw, funksjonene og hva den kan gjøre.

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Copy

Copy

Duplex Automatic Document Feeder

Tosidig automatisk dokumentmater

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

Network scanning

Nettverksskanning

Quiet printing mode

Stillemodus for utskrift

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tilting control panel

Vinklet kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Touch panel

Berøringspanel

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.