Canon i-SENSYS MF515x

i-SENSYS MF515x

MF515x er en multifunksjonell A4-laserskriver med svart-hvitt-utskrift som er ideell for arbeidsgrupper i bedrifter som ønsker raske utskriftssegenskaper av profesjonell kvalitet i en kompakt enhet med alle funksjoner, skreddersydd for fleksible arbeidsmetoder.

Fordeler

  • Utskrifter av høy kvalitet med en imponerende fart på 40 sider/minutt
  • Berøringsskjerm i farger gjør den enkel å operere for brukere på alle nivåer
  • Støtter sikker utskrift med PIN-kode
  • Skriv ut fra smarttelefoner og nettbrett med støtte for AirPrint, Mopria og Canons PRINT Business-app
  • Automatisk tosidig utskrift reduserer avfall og forbruksutgifter
  • Rask første utskrift reduserer ventetiden og hjelper med å maksimere produktiviteten til arbeidsgrupper
  • Du kan lett arbeide med dokumenter eksternt via nettskyen
  • Funksjoner for enhets- og utskriftshåndtering
  • Enkel å vedlikeholde med praktiske alt-i-ett-kassetter

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF515x

Maksimer produktiviteten på kontoret


Arbeidsgrupper i små bedrifter som ønsker å øke produktiviteten vil finne den multifunksjonelle MF515x A4-laserskriveren med svart-hvitt-utskrift til å være et uslåelig valg. Den innehar de kraftige funksjonene og egenskapene til en stor multifunksjonell kontorskriver, men i en kompakt enhet som er lett å plassere på små steder. Travle team vil sette pris på hvor raskt den skriver ut og kopierer av høy kvalitet, med en imponerende fart på opptil 40 sider/minutt. Berøringsskjermen i farger gjør den enkel å operere for alle brukere, mens en 600-siders papirkapasitet og rask første utskrift fra oppstart vil hjelpe teamene dine med å jobbe mer effektivt. Sensitive dokumenter beskyttes ved hjelp av funksjonen sikker utskrift som beskytter dokumentene med en PIN-kode når du skriver ut fra en PC eller mobilenhet.

Fleksible arbeidsmetoder


Fordi MF515x støtter Apple AirPrint (iOS) og Mopria (Android), kan arbeidsgruppen din skrive ut fra hvilken som helst aktiverte enhet. De kan også få tilgang til et bredt utvalg av avanserte funksjoner med Canon PRINT Business-appen og kan koble enheten til en Google Cloud Print-konto på sekunder.

Forbedret dokumentdeling


Travle team kan nyte fleksibilitet, takket være MF515x MF Scan Utility (for PC-er) og Canon PRINT Business-appen (for mobilenheter) som gir sømløs nettsky-integrering. Team kan bruke sine favoritter blant nettskytjenester – som Google Drive og DropBox – til å lagre, digitalisere og dele dokumenter når som helst og fra hvor som helst.

Smarte nettverksfunksjoner


MF515x vil være et perfekt tillegg til bedriftsnettverket ditt med en mengde fleksible nettverksfunksjoner. Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling, samt full støtte for PCL5e/6 og Adobe PostScript skriverspråk gjør det enkelt å utføre integrering i den multifunksjonelle skriverflåten din. Team som tar seg av utskriftstjenester vil oppdage at funksjonene for fjerntjeneste og støtte for Canons uniFLOW-utskriftssystem gir rom for enkel administrering.

Rimelig, bærekraftig eierskap


Når du er avhengig av den multifunksjonelle skriveren din for å oppnå konsekvent kvalitet og pålitelighet, vil ikke MF515x svikte, fordi Canons alt-i-ett-kassett erstatter alle hovedfunksjoner med en gang. Kostnader for energiforbruk og forbruksvarer minimeres, takket være lav energiforbruk under dvale- og hvilemodus, automatisk tosidig utskrift og en smart strømsparende funksjon for å slå seg av automatisk.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF515x, funksjonene og hva den kan gjøre.

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

Duplex Automatic Document Feeder

Tosidig automatisk dokumentmater

Super G3 FAX

Super G3-faks

Colour Touch Panel

Fargeskjerm med berøringspanel

PCL Printing

PCL-utskrift

PostScript Printing

PostScript-utskrift

Scan to USB key

Skanning til USB-minnepinne

Scanning shortcut key

Snarveistast for skanning

Scan to email & folder

Skann til e-post og mappe

Secure print

Sikker utskrift

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.