Canon LV-7292A

LV-7292A

Projektoren LV-7292A har XGA-oppløsning, 2200 lumen, HDMI™ og kraftig 10 W lyd. Den er ideell for forretnings- og utdanningsformål der det kreves god ytelse, enkel installering og lave driftskostnader.

Fordeler

  • Ekte XGA-oppløsning
  • 2200 lumen
  • Kontrastforhold på 2000 : 1
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk oppsett
  • HDMI™-inngang og RJ-45-nettverksport
  • Innebygd høyttaler på 10 watt
  • Lampe som varer lenger: opptil 6000 timer
  • Bærekraftige funksjoner: under 1 watt i standby (nettverk av)
  • 29 dBA i økomodus

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-7292A

Lyssterk, klar projeksjon


Ekte XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler) med lysstyrke på 2200 lumen gjør at LV-7292A projiserer klare, detaljerte bilder, også på steder med kraftig lys. Denne projektoren i den avanserte, bærbare serien er perfekt for bruk i klasserom, møterom og laboratorier.

Høy kontrast


Klar bildekvalitet, uansett lysforhold, takket være Auto Iris, som automatisk reagerer på endringer. Det høye kontrastforholdet på 2000:1 får med alle detaljene i dyp sort og intense farger, mens Canons 1,2x zoomobjektiv sørger for imponerende bildekvalitet.

Enkel å bruke


LV-7292A har en rekke automatiske funksjoner som gjør den enkel å konfigurere og bruke, uansett brukerens erfaringsnivå. Auto Input Search identifiserer automatisk innsignaler, mens Auto Keystone Correction justerer forvrengning forårsaket av projektorens vinkel.

Kraftige kontakter


Den innebygde høyttaleren på 10 W kan levere lyd til bildene. Det er også mulig å koble til eksterne lydsystemer via lydutgangen. Brukerne kan kommentere visningen ved å koble en mikrofon til lydinngangen. HDMI™-inngangen gjør det også enkelt å koble til PC, DVD-spiller, Blu-ray-opptakere og lignende for digital projeksjon med høy kvalitet.

Ressurser med lang levetid


Lampen med lang levetid (opptil 6000 timer i økomodus) og luftfilteret (som varer i ca. 5500 timer) gjør LV-7292A til et bærekraftig alternativ. Mindre vedlikehold er nødvendig, og utgiftene reduseres. Med et strømforbruk på under 1 W (i standby) kjører projektoren også stille i økomodus, med bare 29 dBA.

Enkel kontroll og styring


Projektoren kan enkelt kontrolleres og styres over nettverket. Ved hjelp av RJ-45-kontrollporten og en kablet LAN-terminal kan du slå projektoren av og på, endre innstillinger og overvåke lampebruk og status – også når du befinner deg på et annet sted. Perfekt for integrering med romkontrollsystemer og tilkobling til bedrifts-LAN og med støtte for PJLINK™.

Sikker ytelse


Med passordbeskyttelse aktivert kan bare autoriserte brukere slå på eller betjene projektoren, mens tastelåsen for kontrollpanelet sørger for at du ikke trykker på feil knapp ved et uhell.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-7292A, funksjonene og hva den kan gjøre.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard