Canon LV-7297A

LV-7297A

Projektoren LV-7297A har XGA-oppløsning, 2600 lumen, HDMI™ og kraftig 10 W lyd. Den er ideell for forretnings- og utdanningsformål der det kreves god ytelse, enkel installering og lave driftskostnader.

Fordeler

  • Ekte XGA-oppløsning
  • 2600 lumen
  • Kontrastforhold på 2000:1
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk oppsett
  • HDMI™-inngang og RJ-45-nettverksport
  • Innebygd høyttaler på 10 watt
  • Lampe som varer lenger: opptil 6000 timer
  • Bærekraftige funksjoner: under 1 watt i standby (nettverk av)
  • 29 dBA i økomodus

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-7297A

Lyssterk, klar projeksjon


XGA-oppløsningen (1024 x 768 piksler) gir klare, skarpe bilder. Med 2600 lumen gir den avanserte, bærbare projektoren LV-7297A strålende bilder selv på steder med kraftig lys, for eksempel lyse klasserom, laboratorier og aulaer.

Intense, detaljerte bilder


Auto Iris justeres automatisk til endrede lysforhold for å sørge for intens bildekvalitet, uavhengig av omgivelsene. Sammen med det høye kontrastforholdet på 2000 : 1 er du sikret dyp sort og klare farger. Canons 1,2x zoomobjektiv gir flotte resultater i nesten alle situasjoner.

Enkel å installere og bruke


Selv nybegynnere vil finne det enkelt å konfigurere LV-7297A. Blant de automkatiske funksjonene vil Auto Input Search identifisere alle innsignaler som kobles til, og justere innstillingene tilsvarende. Automatisk Keystone-korreksjon retter automatisk opp bildeforvrengningen som oppstår når projektoren er skråstilt.

Lydkontakter


Den kraftige, innebygde høyttaleren på 10 W sørger for lyd der det ikke finnes eksterne høyttalere. Det er også mulig å koble til eksterne lydsystemer via lydutgangen. Brukerne kan kommentere visningen ved å koble en mikrofon til lydinngangen, mens HDMI™-inngangen gjør det mulig å projisere bilder av høy kvalitet fra digitale kilder som PC, DVD-spiller, Blu-ray-spiller med mer.

Bedre ressursbruk


Lampen med lang levetid (opptil 6000 timer i økomodus) og luftfilteret (som varer i ca. 5500 timer) gjør LV-7297A til et bærekraftig alternativ. Dette reduserer vedlikeholdet og utnytter ressursene bedre. Med et strømforbruk på under 1 W (i standby) kjører projektoren også stille under presentasjoner, med bare 29 dBA.

Ekstern kontroll og styring


Du kan kontrollere projektoren via nettverket ved hjelp av RJ-45-kontrollporten og en kablet LAN-terminal. Du kan slå projektoren av og på og endre innstillinger, også på avstand. Du kan også overvåke lampebruk og status på avstand. Perfekt for integrering med romkontrollsystemer og tilkobling til bedrifts-LAN og med støtte for PJLINK™.

Sikre presentasjoner


Passordbeskyttelse hindrer uautorisert bruk av projektoren, mens tastelåsen for kontrollpanelet sørger for at du ikke trykker på feil knapp ved et uhell.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-7297A, funksjonene og hva den kan gjøre.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Serielle kommandoer

Last ned de serielle kommandoene som er nødvendige for å konfigurere fjernkontroll av LV A- og M-serien

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]