Canon LV-7490

LV-7490

Med en lysstyrke på 4000 lumen er LV-7490 den mest lyssterke projektoren i denne bærbare serien. Ekte XGA-oppløsning gir klare, skarpe bilder, mens en innebygd høyttaler på 10 watt gir kraftig lyd.

Fordeler

  • Ekte XGA-oppløsning
  • 4000 lumen
  • Kontrastforhold på 2 000:1
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk Keystone-korreksjon
  • Innebygd høyttaler på 10 watt
  • Lampe som varer lenger: opptil 5 000 timer
  • Miljøvennlig drift: under 1 watt i hvilemodus (nettverk av)
  • 29 dBA i øko-modus
  • RJ-45-nettverksport

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-7490

Nyskapende lysstyrke


Kompakte LV-7490 er Canons mest lyssterke, ultrabærbare projektor i LV-serien. Ekte XGA-oppløsning (1024 × 768) gir sylskarpe bilder selv på steder der lyset er sterkt eller ikke kan kontrolleres, mens kontrastforholdet på 2000:1 med lampekontroll gir dype toner av svart og realistiske farger med alle slags kildematerialer. Den perfekte kombinasjonen av funksjoner for brukere innen næringsliv og utdanning som trenger klar, lyssterk projisering med stor effekt, særlig i større rom.

Objektiver som er fokusert på kvalitet


Som du kan forvente fra verdens ledende produsent av objektiver, har LV-7490 et vidvinkelobjektiv med 1,2x zoom og høy kvalitet som projiserer klart og presist – selv i små rom. Bærbare projektorer må levere kvalitetsresultater i alle slags rom, så mulighetene til LV-7490 for å projisere store bilder over korte kastedistanser vil vise seg å være uvurderlig.

Fleksibel og allsidig


Et utvalg av praktiske, brukervennlige funksjoner gjør det raskt og enkelt å oppnå gode resultater fra LV-7490 – uansett oppgave eller omgivelser. Automatisk søk etter innsignal og automatisk vertikal Keystone-korreksjon på ± 20° gjør det raskt og enkelt å montere projektoren og komme i gang med presentasjonen på noen minutter, mens den innebygde høyttaleren på 10 W gir kraftig lyd for klasserom.

Alle de riktige kontaktene


Med en RJ-45-nettverksport kan du overvåke og fjernstyre LV-7490 – perfekt for Plug-and-Play-integrering med vanlige, populære romkontrollsystemer. LV-7490 har tre lydinnganger som gir større fleksibilitet, og en kontakt for linje ut som kan kobles til en ekstern lydforsterker. SCART RGB-kilder kan brukes via en adapterkabel (selges separat).

Miljøbevisst


Canons langvarige miljøengasjement gjenspeiles i utformingen av LV-7490. Miljøvennlige egenskaper som lampe som varer i 5000 timer, filter som varer i 5500 timer og strømforbruk på under 1 watt i øko-modus (med nettverk av) bidrar til å begrense både karbonutslipp og strømutgifter.

Rimelig å eie og vedlikeholde


LV-7490 har konkurransedyktig pris og deler som kan byttes ut eller vedlikeholder av brukeren, slik at vedlikeholdskostnadene blir minimale. Hybridfilteret med tre lag varer mer enn tre og en halv gang så lenge som standard ettlags elektrostatiske versjoner. Det er også enkelt å bytte ut lampen via projektorens toppdeksel, og alt dette gjør deg mindre avhengig av kostbar støtte og bidrar til å holde eierskapskostnadene nede.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-7490, funksjonene og hva den kan gjøre.

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Serielle kommandoer

Last ned de serielle kommandoene som er nødvendige for å konfigurere fjernkontroll for LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]