Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Allsidige LV-8235 UST med svært kort fokuseringsavstand er 3D-klar, har original WXGA-oppløsning og gir deg store bilder selv med kort projeksjonsavstand, perfekt for dagens utdannings- og bedriftsmiljøer.

Fordeler

  • Svært kort projektoravstand gir store bilder selv på kort avstand
  • Original WXGA-oppløsning
  • 2500 lumen
  • Kontrastforhold på 2000 : 1
  • Fleksibel installering
  • Automatisk oppsett
  • 3D-projeksjon
  • Innebygd høyttaler på 10 watt
  • HDMI-inngang og RJ-45-nettverksport
  • Enkelt vedlikehold

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-8235 UST

Projektor med svært kort fokuseringsavstand


LV-8235 UST kan projisere på stort lerret, selv der plassen er begrenset. Projektoren har kompakt utforming og kan vise et 80-tommers bilde fra en projeksjonsavstand på bare 32 cm (med installeringsavstand på bare 2,4 cm). Original WXGA-oppløsning (1280 x 800) og bredformatsvisning på 16 : 10 gjør projektoren perfekt for bruk med dagens bærbare datamaskiner med bredskjerm. Brukerne slipper å bli blendet, og det kastes ikke skygger på det projiserte bildet, noe som er perfekt for bruk i klasserom og møterom.

Bilder av høy kvalitet, med fleksibel visning


Projektoren er svært allsidig med 2500 lumen som sikrer klare, skarpe bilder, mens kontrastforholdet på imponerende 2000 : 1 gir dype toner av sort. Fleksible installeringsmuligheter betyr at projektoren egner seg i en lang rekke omgivelser som klasserom, kontorer og forretningslokaler. Den kan installeres i taket eller på skrivebordet for vanlig veggprojeksjon i møter og undervisning. Bakprojeksjon er perfekt for videomarkedsføring i butikkvinduer, restauranter, museer og lignende, mens projeksjon under bord kan bruke gulv eller bordflater som lerret.

Strålende 3D på kort avstand


LV-8235 UST har teknologi for svært kort fokuseringsavstand som gjør det mulig å projisere store 3D-bilder på liten plass. Med avansert bildeteknologi er det mulig å gjengi naturlige farger selv ved projisering på tavle eller fargede vegger. Resultatet er utrolige presentasjoner for tilskuerne, innen utdanning og forretningsliv, ved arrangementer og i produktutstillinger. LV-8235 UST bruker en visningsmetode med bilder i sekvens, som veksler raskt mellom bildene for høyre og venstre øye og krever briller av typen med aktiv lukker for å vises i full 3D.

Utrolig lyd og bilde


Den innebygde høyttaleren på 10 W gir en mer komplett opplevelse med klar lyd til presentasjoner, selv på steder der det ikke finnes noe lydanlegg. Via HDMI-inngangen kan LV-8235 UST også projisere er fra digitale kilder.

Enkelt, rimelig vedlikehold


Med en lampe med lang varighet på opptil 3000 timer (i økomodus) og et luftfilter med lang varighet på opptil 4000 timer (i økomodus) er LV-8235 UST svært rimelig i drift, og vedlikeholdet er enkelt. Med en innebygd RJ-45-nettverksport kan du fjernovervåke og kontrollere projektoren

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-8235 UST, funksjonene og hva den kan gjøre.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

Serielle kommandoer

Last ned de serielle kommandoene som er nødvendige for å konfigurere fjernkontroll for LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]