Canon LV-S300

LV-S300

Vi presenterer Canon bildekvalitet til en helt ny pris. Den rimelige, bærbare LV-S300-projektoren gir lyse, klare SVGA-bilder. Lampens lange levetid og det enkle vedlikeholdet holder driftskostnadene nede.

Fordeler

  • Projiser klart i SVGA-oppløsning (800 x 600 piksler)
  • Lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1 gir klare, livfulle bilder
  • 1,1x zoomobjektiv gir deg mange muligheter for å plassere projektoren
  • Med direkte avslåing trenger du ikke vente på at projektoren skal slå seg av
  • Kompakt og lett: bare 2,5 kg
  • Loddrett Keystone-korreksjon
  • Lampen varer i 5000 timer (6000 timer i økomodus)
  • To VGA-innganger
  • Innebygd høyttaler på 2W

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-S300

Klare, skarpe og naturtro bilder


Kjøpere med begrenset budsjett som trenger en klar, bærbar projektor i høy kvalitet til usedvanlig lav pris vil bli begeistret for LV-S300. Med sin innebygde SVGA-oppløsning (800 x 600 piksler) sørger LV-S300 for at publikum opplever klare bilder i miljøer som for eksempel møterom og klasserom. Projektorens lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1 er imponerende for en så kompakt enhet, samtidig som DLP-teknologien gir skarpe, nøyaktige bilder. Med 1,1x zoomobjektiv får du økt fleksibilitet over projektorens plassering – en betydelig fordel i små miljøer som for eksempel møterom.

Enkel å transportere


Med en vekt på bare 2,5 kg er LV-S300 lett nok til å bære fra sted til sted. Dette gjør den til et svært godt valg for små bedrifter eller skoler som ønsker seg én projektor med god verdi for pengene til bruk i en rekke forskjellige rom og omgivelser. Den direkte avslåingsfunksjonen lar deg trekke ut strømledningen umiddelbart etter at du har slått av projektoren, slik at du kan ta projektoren med uten å vente på nedkjøling.

Enkel å konfigurere


Du kan være sikker på at bildene dine beholder perfekt geometri selv på trange steder med den vertikale (+/- 30 grader) Keystone-korrigeringen. Bruk funksjonen for skjermfargekorreksjon for å få mer hjelp til å oppnå flotte resultater, selv i miljøer uten skjerm. Dette kompenserer for fargeforskyvningen som forekommer når bilder projiseres på fargede vegger, slik at du kan se klare, projiserte bilder med naturlige farger, selv når ingen skjerm er tilgjengelig.

Reduser kostnadene – ikke kvaliteten


I tillegg til den lave innkjøpsprisen til LV-S300 reduseres de totale eierkostnadene ytterligere av lampen som varer i 5000 timer. I energisparende økomodus kan levetiden forlenges til 6000 timer. I tillegg reduserer økomodus energiforbruket til kun 275 W. Projektoren bruker mindre enn 1 W i standbymodus. Økomodus gjør det også mulig å skape et stille miljø som er fritt for forstyrrelser, ved å redusere viftestøyen til bare 29 dBA.

Allsidige tilkoblingsmuligheter


Du kan projisere stillbilder og bevegelige bilder fra en rekke kilder ved hjelp av LV-S300s omfattende utvalg av innganger – inkludert to VGA-innganger. Med den innebygde 2W høyttaleren kan du legge lyd av høy kvalitet til i presentasjonene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-S300, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign