Canon LV-WX300

LV-WX300

Med Canon LV-WX300 får du klare bilder i høykvalitets bredformat og usedvanlig enkelt oppsett. HDMI-inngang, stille drift og kompakt størrelse gjør projektoren enda mer fleksibel.

Fordeler

  • Den innebygde WXGA-oppløsningen (1280 x 800 piksler) gir deg skarpe bilder i bredformat
  • Opplev klare, livfulle bilder med lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1
  • 1,1x zoomobjektiv gir deg mange muligheter for å plassere projektoren
  • Kompakt og lett: bare 2,5 kg
  • Vertikal Keystone-korreksjon
  • Lampen varer i 5000 timer (6000 timer i økomodus)
  • HDMI™-inngang og 2 VGA-innganger
  • RJ-45-nettverksport for fjernkontroll og overvåking
  • Innebygd høyttaler på 10 watt

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon LV-WX300

Klare, skarpe og naturtro bilder


LV-WX300 er et ypperlig valg for kjøpere med begrenset budsjett som ønsker en klar, bærbar projektor av høy kvalitet. Projektorens DLP-teknologi gir skarpe og nøyaktige bilder ved hjelp av innebygd WXGA-oppløsning (1280 x 800 piksler), lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1. Med LV-WX300s 1,1x zoomobjektiv får du flere muligheter til å plassere projektoren – en betydelig fordel i små miljøer som for eksempel møterom.

Enkel å transportere


Med en vekt på bare 2,5 kg er LV-WX300 lett nok til å bære fra sted til sted. Dette gjør den til et svært godt valg for utdanningsinstitusjoner og bedrifter som kan ha behov for å projisere i en ulike rom på et institusjonsområde eller i bedriftens kontorer.

Enkel å sette opp


Du kan være sikker på at bildene dine beholder perfekt geometri selv på trange steder med den vertikale (+/- 30 grader) Keystone-korrigeringen. Bruk funksjonen for skjermfargekorreksjon for å få mer hjelp til å oppnå flotte resultater, selv i miljøer uten skjerm. Dette kompenserer for fargeforskyvningen som forekommer når bilder projiseres på fargede vegger, slik at du kan se klare, projiserte bilder med naturlige farger, selv når ingen skjerm er tilgjengelig.

Reduser kostnadene – ikke kvaliteten


Den totale eierkostnaden holdes nede takket være LV-WX300s lampe som varer i 5000 timer. I energisparende økomodus kan levetiden forlenges til 6000 timer. I tillegg reduserer økomodus energiforbruket til kun 275 W. Projektoren bruker mindre enn 1 W i standbymodus (med LAN av). Økomodus gjør det også mulig å skape et stille miljø fritt for forstyrrelser ved å redusere viftestøyen til bare 29 dBA.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Du kan projisere stillbilder og bevegelige bilder fra en mange ulike kilder ved hjelp av LV-WX300s store utvalg av innganger. Bruk HDMI™-inngangen til å projisere klare og skarpe bilder fra dagens digitale kilder, inkludert Blu-ray-spillere og bærbare datamaskiner. Du kan også enkelt koble til én av de to VGA-inngangene. LV-WX300 kan overvåkes og fjernstyres ved hjelp av RJ-45-inngangen, og den støtter standarden Crestron Connected™. Med den innebygde 10 W høyttaleren kan du legge lyd av høy kvalitet til i presentasjonene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-WX300, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

3yr Lamp Warranty

3yr Lamp Warranty

3-year-lamp-warranty-campaign