Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Projiser livfulle bilder i bredformat fra kort avstand med Canon LV-WX300ST. Denne kompakte projektoren for kort avstand har innebygd WXGA-oppløsning, HDMI-inngang og enkelt oppsett, noe som gjør den eksepsjonelt fleksibel.

Fordeler

  • Vis skarpe bilder i bredformat ved hjelp av den innebygde WXGA-oppløsningen (1280 x 800 piksler)
  • Gled deg over en livfull lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 2300:1
  • Vis større bilder fra kortere avstand med projeksjonsformat på 0,49:1
  • 1,0x fast høykvalitets projeksjonsobjektiv for kort avstand
  • Kompakt og lett: bare 2,8 kg
  • -18° / +12° loddrett Keystone-korreksjon
  • Lampen varer i 4000 timer (6000 timer i økomodus)
  • HDMI™-inngang og to VGA-innganger
  • RJ-45-nettverksport for fjernkontroll og overvåking
  • Innebygd høyttaler på 10 watt

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-WX300ST

Klare, skarpe og naturtro bilder


LV-WX300ST er perfekt for kjøpere som ønsker en klar projektor for kort avstand av høy kvalitet til rimelig pris. Projektorens DLP-teknologi gir skarpe, nøyaktige bilder ved hjelp av innebygd WXGA-oppløsning i bredformat (1280 x 800 piksler), lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1. Projeksjonsformat på 0,49:1 skaper en rekke nye installasjonsmuligheter ved at avstanden som kreves mellom projektoren og skjermen reduseres drastisk. Konfigureringen blir enklere, foreleseren blir ikke blendet av projektoren, og det er lett å unngå skygger på bildene.

Enkel å transportere


LV-WX300ST veier bare 2,8 kg og er dermed lett nok til å bæres fra sted til sted. Dette gjør den til et svært godt valg for utdanningsinstitusjoner og bedrifter som kan ha behov for å projisere på ulike steder på institusjonsområdet eller i bedriftens kontor. Den korte avstanden er ideell i trange eller uryddige miljøer hvor det kan være en utfordring å plassere en tradisjonell projektor.

Enkel å konfigurere


Sørg for at bildene beholder perfekt geometri selv på trange steder takket være den vertikale (-18/+12 grader) Keystone-korrigeringen. Bruk funksjonen for skjermfargekorreksjon for å få mer hjelp til å oppnå flotte resultater, selv i miljøer uten skjerm. Dette kompenserer for fargeforskyvningen som skjer når bilder projiseres på fargede vegger – slik at publikum kan nyte klare, projiserte bilder med naturlige farger selv når ingen skjerm er tilgjengelig.

Reduser kostnadene – ikke kvaliteten


Den totale eierkostnaden holdes lav takket være LV-WX300STs lampe som varer i 4000 timer. I energisparende økomodus kan levetiden forlenges til 6000 timer. I tillegg reduserer økomodus energiforbruket til kun 270W. Projektoren bruker mindre enn 1 W i standbymodus (med LAN av). Økomodus gjør det også mulig å skape et stille miljø som er fritt for forstyrrelser, ved å redusere viftestøyen til bare 29 dBA. I tillegg er det ingen luftfiltre som må renses eller byttes ut, slik at vedlikeholdet blir enklest mulig.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Projiser stillbilder og bevegelige bilder fra en lang rekke kilder ved hjelp av LV-WX300STs omfattende utvalg av innganger. Bruk HDMI™-inngangen til å projisere klare og skarpe bilder fra dagens digitale kilder, inkludert Blu-ray-spillere og bærbare datamaskiner, eller koble enkelt til én av de to VGA-inngangene. LV-WX300ST kan overvåkes og fjernstyres ved hjelp av RJ-45-inngangen, og den støtter standarden Crestron Connected™. Med den innebygde 10 W høyttaleren kan du legge lyd av høy kvalitet til i presentasjonene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-WX300ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

3-year-lamp-warranty-campaign