Canon LV-X300

LV-X300

Vis klare, detaljerte bilder i klassisk 4:3-bildeformat med Canon LV-X300. Projektoren er pålitelig og stille i drift, er kompakt og har XGA-oppløsning, HDMI-inngang.

Fordeler

  • Gled deg over presise, korrekt gjengitte bilder i klassisk XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler)
  • Presenter klare, livfulle projeksjoner med lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1
  • 1,1x zoomobjektiv gir deg mange muligheter for å plassere projektoren
  • Kompakt og lett: bare 2,5 kg
  • Loddrett Keystone-korreksjon
  • Lampen varer i 5000 timer (6000 timer i økomodus)
  • HDMI™-inngang og to VGA-innganger
  • RJ-45-nettverksport for fjernkontroll og overvåking
  • Innebygd høyttaler på 10 watt

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-X300

Klare, skarpe og naturtro bilder


Kjøpere med begrenset budsjett som ser etter en klar, bærbar projektor i høy kvalitet, vil bli begeistret for LV-X300. Projektorens DLP-teknologi gir skarpe, nøyaktige bilder ved hjelp av innebygd XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler), lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1. Med LV-X300s 1,1x zoomobjektiv får mange muligheter når du skal plassere projektoren – en betydelig fordel i små miljøer som for eksempel møterom.

Enkel å transportere


Med en vekt på bare 2,5 kg er LV-X300 lett nok til å bære fra sted til sted. Dette gjør den til et svært godt valg for utdanningsinstitusjoner og bedrifter som kan ha behov for å projisere i en ulike rom på et institusjonsområde eller i bedriftens kontorer.

Enkel å konfigurere


Du kan være sikker på at bildene dine beholder perfekt geometri selv på trange steder med den vertikale (+/- 30 grader) Keystone-korrigeringen. Bruk funksjonen for skjermfargekorreksjon for å få mer hjelp til å oppnå flotte resultater, selv i miljøer uten skjerm. Dette kompenserer for fargeforskyvningen som forekommer når bilder projiseres på fargede vegger, slik at du kan se klare, projiserte bilder med naturlige farger, selv når ingen skjerm er tilgjengelig.

Reduser kostnadene – ikke kvaliteten


Den totale eierkostnaden holdes lav takket være LV-X300s lampe som varer i 5000 timer. I energisparende økomodus kan levetiden forlenges til 6000 timer. I tillegg reduserer økomodus energiforbruket til kun 275 W. Projektoren bruker mindre enn 1 W i standbymodus (med LAN av). Økomodus gjør det også mulig å skape et stille miljø som er fritt for forstyrrelser, ved å redusere viftestøyen til bare 29 dBA.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Du kan projisere stillbilder og bevegelige bilder fra en lang rekke kilder ved hjelp av LV-X300s omfattende utvalg av innganger. Bruk HDMI™-inngangen til å projisere klare og skarpe bilder fra dagens digitale kilder, inkludert Blu-ray-spillere og bærbare datamaskiner. Du kan også enkelt koble til én av de to VGA-inngangene. LV-X300 kan overvåkes og fjernstyres ved hjelp av RJ-45-inngangen, og den støtter standarden Crestron Connected™ Med den innebygde 10 W høyttaleren kan du legge lyd av høy kvalitet til i presentasjonene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-X300, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard