Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Gled deg over livfulle bilder i klassisk 4:3-bildeformat med denne kompakte projektoren for kort avstand. Med et projeksjonsformat på bare 0,61:1, innebygd XGA-oppløsning og HDMI-inngang er den et fleksibelt valg for kjøpere som setter pris på bærbarhet og enkelt oppsett.

Fordeler

  • Vis korrekt gjengitte bilder i klassisk XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler)
  • Gled deg over en livfull lysstyrke på 3000 lumen og et kontrastforhold på 2300:1
  • Projeksjonsformat på 0,61:1 – lag et stort bilde på kort avstand
  • 1,0x fast høykvalitets projeksjonsobjektiv for kort avstand
  • Kompakt og lett: bare 2,8kg
  • -18° / +12° loddrett Keystone-korreksjon
  • Lampen varer i 4000 timer (6000 timer i økomodus)
  • HDMI™-inngang og to VGA-innganger
  • RJ-45-nettverksport for fjernkontroll og overvåking
  • Innebygd høyttaler på 10 watt

Detaljerte funksjoner

Ta en nærmere kikk på Canon LV-X300ST

Klare, skarpe og naturtro bilder


For kunder som krever en klar projektor for kort avstand av høy kvalitet og som samtidig er rimelig, er LV-X300ST det perfekte valget. Projektorens DLP-teknologi gir skarpe, nøyaktige bilder ved hjelp av klassisk 4:3-bildeformat og XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler), lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1.Projeksjonsformatet på 0,61:1 reduserer avstanden drastisk sammenlignet med konvensjonelle projektorer, noe som gjør den ideell til bruk i små møterom eller klasserom.

Enkel å transportere


LV-X300ST veier bare 2,8 kg og er dermed lett nok til å bære fra sted til sted. Dette gjør den til et svært godt valg for virksomheter og utdanningsinstitusjoner som kan ha behov for å projisere på en rekke steder på tvers av et institusjonsområde eller bedriftens kontorer – også i små rom.

Enkel å sette opp


Sørg for at bildene beholder perfekt geometri – selv på trange steder – takket være den vertikale (-18/+12 grader) Keystone-korrigeringen. Funksjonen for skjermfargekorreksjon gir ytterligere hjelp til å oppnå flotte resultater, selv i miljøer uten skjerm. Den kompenserer for fargeforskyvningen som skjer når bilder projiseres på fargede vegger. Dermed kan publikum se klare, projiserte bilder med naturlige farger selv når ingen skjerm er tilgjengelig.

Reduser kostnadene – ikke kvaliteten


Den totale eierkostnaden holdes lav takket være LV-X300STs lampe som varer i 4000 timer. I energisparende økomodus kan levetiden forlenges til 6000 timer. I tillegg reduserer økomodus energiforbruket til kun 270W. Projektoren bruker mindre enn 1 W i standbymodus (med LAN av). Økomodus gjør det også mulig å skape et stille miljø som er fritt for forstyrrelser, ved å redusere viftestøyen til bare 29 dBA. Det beste er et det ikke er noen luftfiltre som må renses eller byttes ut.

Fleksible tilkoblingsmuligheter


Et omfattende utvalg av innganger betyr at LV-X300ST enkelt projiserer stillbilder og bevegelige bilder fra en lang rekke kilder. HDMI™-inngangen gir klare og skarpe bilder fra dagens digitale kilder, inkludert Blu-ray-spillere og bærbare datamaskiner. To VGA-porter lar deg koble til eldre datamaskiner. LV-X300ST kan overvåkes og fjernstyres ved hjelp av RJ-45-inngangen, og den støtter standarden Crestron Connected™. Med den innebygde 10 W høyttaleren kan du legge lyd av høy kvalitet til i presentasjonene.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon LV-X300ST, funksjonene og hva den kan gjøre.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrollprotokoll med bransjestandard

3-year-lamp-warranty-campaign